babybay Matrace Intense AngelWave pro Maxi / Boxspring stříbro

babybay Matrace Intense AngelWave pro Maxi / Boxspring stříbro


Cena
1.971 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A265226

EAN: 4260472557082

babybay Matrace Intense AngelWave pro Maxi / Boxspring stříbro
Tento text je přeložen automaticky.
Dokonalá matrace musí podpírat tělo dítěte a vyrovnávat teploty, zajišťovat stálou výměnu vzduchu a přenášet vlhkost. Matrace babybay ® Intense AngelWave ® toto vše spojuje a zajišťuje tak klidný a beztížný spánek jako na obláčku. Inovativní hygienický potah matrace babybay ® Intense AngelWave ® účinně a spolehlivě zabraňuje pronikání vlhkosti a mokra, ale přesto je propustný pro vzduch. Nepotřebujete žádný další vodoodpudivý potah! Uhlíkové vlákno obsažené v krytu Intense navíc pohlcuje elektrony nahromaděné v těle a uvolňuje je do okolního vzduchu, což vede ke snížení hladiny kortizolu (stresového hormonu). Tělo tak může uvolňovat více spánkového hormonu melatoninu, a tím prokazatelně dosahuje zdravějšího a klidnějšího spánku. gelová pěna AngelFlex® poskytuje optimální Balance jemné zmírnění tlaku, oporu a vyrovnání teploty. Gelová komfortní pěna AngelFlex® s otevřenou buněčnou strukturou poskytuje dokonalý základ pro optimální vyrovnání tělesné teploty. Účinný transport vlhkosti a vysoká cirkulace vzduchu nabízejí svěží a příjemný pocit při spánku - v každém ročním období. vertikální klimatické kanálky v gelovém a komfortním pěnovém jádru zajišťují lepší zásobování kyslíkem díky zvýšené cirkulaci vzduchu a jsou přesně přizpůsobeny větracím štěrbinám babybay lehací plochy. To zabraňuje hromadění tepla. Pěnové jádro s inovativně integrovaným vlnovým tvarem se díky propracovanému prošití potahu ideálně přizpůsobí tvaru těla vašeho miláčka, má podpůrný účinek a zajišťuje tak hluboký, klidný a snový spánek dítěte. Potah lze kdykoli snadno sejmout díky třístrannému zipu a lze jej prát v pračce při teplotě do 60 °C. babybay ® Intense AngelWave ® - nejlepší babybay ® pocitová matrace, jaká kdy byla vyrobena, je vyrobena podle nejnovější normy DIN EN 16890, testována na škodlivé látky a oceněna certifikátem "Důvěra v textil" podle Ökotex Standard 100 třídy 1 pro kojence (č. 12.0.03346).

Podrobnosti o produktu:
  • Matrace vhodná pro babybay ® Maxi, Boxspring a Comfort Plus.
  • Inovativní - Uhlíková vlákna zabudovaná do potahu absorbují elektrony z těla dítěte a uvolňují je do okolního vzduchu. Tím se snižuje hladina kortizolu (stresového hormonu) a uvolňuje se více melatoninu (spánkového hormonu).
  • Gelová technologie - Prodyšné, dvoudílné komfortní a gelové pěnové jádro AngelFlex s otevřenými póry a vertikálními klimatickými kanálky přizpůsobenými povrchu ležení zajišťuje optimální Balance jemné zmírnění tlaku, oporu a vyrovnání teploty.
  • Vlnový obrys - Inovativní vlnový obrys jádra matrace zajišťuje optimální komfort ležení a dodatečné horizontální odvětrávání - takže váš malý miláček nebude o nic stát.
  • Přesné přizpůsobení - Potah s hvězdičkovým prošitím se dokonale přizpůsobí tvaru těla dítěte. Potah je snímatelný pomocí třístranného zipu a lze jej prát v pračce do 60 °C a je vhodný i pro alergiky.
  • To nejlepší pro vaše dítě - Matrace dokonale padne do přistýlky babybay ® a je vyrobena podle nejnovější normy DIN EN 16890 a také testována na škodlivé látky a oceněna certifikátem Confidence in Textiles (č. 12.0.03346) podle Ökotex 100 třídy 1 pro kojence.
Materiál a péče:
  • Vnější materiál: 52 % polyester, 47 % Tencel, 1 % uhlík.
  • Materiál spodní tkaniny: objemové rouno 100% polyester.
  • Lze prát v pračce na 60 °C šetrně
Rozměry a hmotnost:
  • Délka: 89 cm
  • šířka: 49,5 cm
  • Výška: 6 cm
  • Hmotnost: přibližně 0,91 kg

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: babybay Matrace Intense AngelWave pro Maxi / Boxspring stříbro
5
89 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 75
 
4 hvězdičky
| 11
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

babybay Matrace Intense AngelWave pro Maxi / Boxspring stříbro
babybay Matrace Intense AngelWave pro Maxi / Boxspring stříbro
1.971 Kč