Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm
-18%
emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm

emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm


Varianta:
  • emma & noah deka Wal Blue 120 x 120 cm
  • emma & noah deka Patchwork Mint 120 x 120 cm
  • emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm
  • deka emma & noah crawling diamonds grey 120 x 120 cm
  • +2

MOC¹
1.725 Kč
Cena
1.420 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
305 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A292020

EAN: 4260635090098

emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm
Tento text je přeložen automaticky.
Emma & Prošívaná přikrývka noah - ideální pro první cesty objevu! Když se vaše dítě nutí objevit, probudí se a on nebo ona udělá první pokus o procházení, emma & Prošívaná přikrývka noe je dokonalým společníkem. Měkký a velkorysý polstrovaný chrání vaše dítě před chladem na zemi. Mazlivá měkká a plyšová tkanina zajišťuje optimální blahobyt vašeho dítěte při zkoumání a zároveň je robustní a odolná díky kvalitnímu zpracování, takže si ho i vaše dítě budete užít dlouhou dobu.

Snadná údržba a také ideální pro cestování. Ať už doma, na zahradě nebo na silnici, lze prolézací přikrývku složit a vzít všude, aby se plazila a mazlila se za nejmenšími nebo aby si hrála za starší.

Pokud se elegantní design dostane pár skvrn to není žádný problém, protože plazivá přikrývka od emma & noem se hodí do každé standardní pračky a lze jej prát až do 40 ° C. Takže je to opět čisté a hygienické v žádném okamžiku.

Velkoryse polstrovaná a mazlivá měkká a hřejivá: Pro první pokusy vašeho dítěte o mobilitu emma & Prošívaná přikrývka noem nabízí vašemu dítěti plyšovou měkkou a polstrovanou základnu, která udržuje půdu chladnou (tloušťka 4cm, vnější látka 100% bavlna, výplň / polstrovací polyester).

Příjemně velká, ale přenosná: Vaše dítě má dost svobody procházet, válet a prozkoumávat. Zároveň lze přikrývku složit a snadno vzít všude. testováno podle OEKO TEX Standard 100: bezpečné pro kojence a bez škodlivých látek. Nezávisle testováno na škodlivé látky a certifikováno podle přísného standardu OEKO TEX 100.

Univerzální & robustní: Ideální jako prošívaná přikrývka a ohrádka, stejně jako hrací deka pro starší děti. Díky odolné bavlněné tkanině je prošívaná přikrývka robustním společníkem v mnoha situacích, jako je venkovní piknik s dětmi.

Snadné praní: Emma & Prošívané přikrývky noem lze prát při 40 ° C a lze je umístit do všech standardních praček, aby byly po znečištění rychle čisté a čerstvé.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry: 120 x 120 cm
  • 100% bavlna
  • Materiály testované na znečišťující látky a alergické látky
  • 40 ° C lze prát v pračce, a proto je obzvláště snadno ovladatelné čistý

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm
4.5
40 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 32
 
4 hvězdičky
| 5
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 2
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm
emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm
MOC¹ 1.725 Kč
1.420 Kč