Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
mama  nezákonné ošetřovatelské šaty MLNILLE Navy Blazer
-29%
Velikostní tabulka

843 Kč
Cena
602 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
241 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A286609

mama nezákonné ošetřovatelské šaty MLNILLE Navy Blazer
Tento text je přeložen automaticky.
"Ošetřovatelské šaty patří mezi nejlepší oblečení pro nové maminky po porodu. Jsou měkké, nekomplikované na stylové oblečení a především vás neomezují v době po narození. Šaty od mamalicious jsou určeny pro nastávající matky a nové matky. To znamená, že některé šaty lze nosit jako mateřské šaty i po narození dítěte, nebo že byla věnována zvláštní pozornost některým detailům. Patří mezi ně měkké, pružné materiály, volitelné kravaty, skryté funkce kojení, bezešvé vrstvy a lichotivé siluety pro tělo po těhotenství.

Jak navrhnout kojící šaty

Jako mladá matka je příjemné mít dny, kdy můžete vypadat opravdu dobře (i přes bezesné noci) a nemusíte se obávat, zda můžete své dítě snadno kojit, aniž byste museli svlékat polovinu oblečení. Všechny naše šaty jsou tak elegantní, že je prostě musíte obléknout a završit je svými oblíbenými botami a doplňky. Budete vypadat báječně v žádném okamžiku vůbec. Je to chladno? Pak si oblékněte ležérní kojící šaty s elegantními legíny nebo mateřskými džínami, abyste získali módní vzhled. Vyberte si široké šaty s nápadným potiskem nebo poutavý geometrický vzor a zkombinujte je s hubeným střihem. Doplňte svůj outfit plochými botami nebo robustními teniskami a jste připraveni jít! Naše měkké mateřské úplety se vám hodí i po těhotenství a jsou pohodlné a příjemné. Nezapomeňte na Basic - najdete také měkké kojenecké podprsenky a vrchy kojeneckých nádrží, které můžete v případě potřeby nosit pod sebou.

Diskrétní a praktické kojení
NELL funkce kojení se skládá z kulaté střihové textilie pro kojení, která je pokryta kulatým výstřihem. Chcete-li kojit, jednoduše přetáhněte vnější vrstvu textilie na stranu a vytáhněte vrstvu textilie pro kojení.

Detaily produktu:
  • Materiál: 95% organická bavlna, 5% elastan
  • Funkce NELL kojení
  • Praní v pračce při 30 ° C
  • Nebělit
  • Nepoužívat sušičku
  • Železo při nízké teplotě. Maximální teplota 100 ° C
  • Zavěste do sucha


"

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

mama;licious

Zkušeně vystavit bříško

To zvládnete nejlépe díky těhotenské módě od Mama Licious. Firma se specializovala na moderní oblečení pro stávající maminky, které mohou být na své bříško pyšné. Pomocí Mama Licious jste vhodně oblečena pro každou příležitost. Chic v blazeru a blůzce nebo raději zcela pohodlně v kalhotách z Jersey. Ale i po porodu můžete dál nosit své oblíbené oblečení díky všitým dílům umožňujícím kojení a zcela se věnovat svému dítěti.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: mama nezákonné ošetřovatelské šaty MLNILLE Navy Blazer
3.5
2 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 1
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

mama  nezákonné ošetřovatelské šaty MLNILLE Navy Blazer
mama nezákonné ošetřovatelské šaty MLNILLE Navy Blazer
843 Kč
602 Kč