pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
MEDELA Calma systém pro kojené děti
-14%
MOC¹
409 Kč
Cena
351 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
58 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A027577

EAN: 7612367049801

MEDELA Calma systém pro kojené děti
Pozorovala jste někdy Vaše dítě, jak saje z prsu? Víte, jaké úsilí musí vyvinout, aby se dostatečně napilo? Pro nás dospělé je příjem potravy automatickou činností. Pro dítě představuje krmení náročnou kombinaci sání, polykání, dýchání a odpočinku dle jeho individuálního rytmu. Dítě si řídí příjem potravy dle svých možností a potřeb. Příroda nám nabízí jedinečný vzor. Ve snaze o hlubší pochopení vzájemného vztahu matky a dítěte při kojení a ve spojení s odbornými znalostmi byl společností Medela AG vyvinut nový jedinečný způsob podávání mléka kojeným dětem. Přechod od prsu k láhvi a zpět nebyl nikdy jednodušší.
Udržuje naučený přirozený způsob sání stejně jako při kojení. Speciální membrána s ventilem zabraňuje samovolnému toku mléka. Dítě musí sát, aby mléko z láhve vytékalo. Umožňuje dítěti pít, dýchat a odpočívat zcela dle jeho vlastního rytmu. Možnost odpočinku při krmení přináší dítěti pocit klidu, takže frekvence dýchání a srdeční rytmus jsou shodné jako při kojení. Uvedené faktory mají vliv na dostatečné okysličení krve. Podporuje snadný přechod od kojení ke krmení z lahve a zpět. Jedna velikost savičky Calmy po celou dobu kojení Ê speciální savička odpovídá tvarem a délkou bradavce. Pomáhá prodloužit období kojení. Přináší volnost a pocit klidu kojícím matkám v době, kdy kojení není možné. Jedinečný systém ventilace odvádí přebytečný vzduch z lahve a zabraňuje tak nadýmání dítěte. Snadná údržba, hygienické použití na cestách. Užitečné rady:po každém použití oddělte jednotlivé díly a omyjte v horké jarové vodě, následně čistou vodou, sterilizujte pouze 1x denně. Postup krmení z Calmy je obdobný jako při kojení (dítě drží v ústech nejen bradavku ale i část dvorce). Mléko v lahvičce ohřívejte bez našroubovaného systému Calma, po ohřevu obsah protřepejte pouze s uzávěrem, teprve poté našroubujte systém Calma.

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
123 Kč
(246 Kč / 1l)

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: MEDELA Calma systém pro kojené děti
4.5
59 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 41
 
4 hvězdičky
| 8
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 5
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

MEDELA Calma systém pro kojené děti
MEDELA Calma systém pro kojené děti
MOC¹ 409 Kč
351 Kč