roba dětská sedací souprava s vaničkami Outdoor Deluxe

roba dětská sedací souprava s vaničkami Outdoor Deluxe


Varianta:
  • roba Dětská sada Picknick pro
  • roba dětská sedací souprava s vaničkami Outdoor Deluxe

Cena
3.484 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A275674

EAN: 4005317316093

roba dětská sedací souprava s vaničkami Outdoor Deluxe
Dětská sedačka roba Outdoor Deluxe s vaničkami v barvě šedé pro děti od 12 měsíců do 8 let je vyrobena z vysoce kvalitního, masivního, lakovaného masivního dřeva. Sedací souprava je obzvláště stabilní a nabízí chlapcům i dívkám venkovní zábavu. Multifunkční stůl slouží jako místo pro piknik a díky odnímatelné desce stolu také jako skvělý stůl na hraní s pískem, vodou, blátem. V zimě lze sedací soupravu využívat uvnitř jako ideální stůl pro tvoření s úložnými zásuvkami na tužky, plastelínu a další pomůcky. Pevně přišroubované lavice (výška sedadla: 27 cm) nabízejí dětem pohodlné a bezpečné sezení. Deska stolu (89 x 33,5 cm) je odnímatelná, takže děti si mohou hrát s vodou nebo staět hrady z písku. Zakrátko je deska stolu zpět na svém místě a poslouží ke tvoření, stavěním, malování na zahradě nebo ne terase, ale také doma. Dvě plastové vany (výška x šířka x hloubka: 9 x 38,5 x 32 cm) vyrobené z odolného plastu jsou odnímatelné a snadno se čistí. Hrací a sedací soupravu lze doplnit praktickým doplňkem z naší venkovní řady. Stabilní konstrukce bez viditelných šroubů v horních deskách a zaoblené rohy vhodné pro děti zajišťují optimální bezpečnost. Zodpovědně a udržitelně vyrobená souprava z masivního dřeva je zhotovena podle normy EN71-1: 2014 pro vnitřní i venkovní použití a je dodávána v demontovaném stavu. Jasné pokyny pro montáž umožňují snadnou montáž svépomocí. Všechny použité materiály jsou testovány na škodlivé látky a jsou certifikovány již během výroby. Povrchy sedací soupravy jsou omyvatelné. Rozměry dětské sedačky jsou (VxŠxH): 50 x 89 x 85,5 cm, stůl i lavice mají nosnost až 50 kg. V kolekci roba Outdoor Deluxe byla zvláštní pozornost věnována stabilní konstrukci. Všechny výrobky Outdoor Deluxe jsou vyrobeny z masivního dřeva. Kolekce Outdoor Deluxe je odolná proti povětrnostním vlivům a zvláště stabilní.

Detaily:
  • Barva: šedá
  • Materiál: MDF, lak
  • Rozměry: 50 x 89 x 84,5 cm Deska stolu (D x Š: 89 x 35 cm Váška sezení: 27 cm
  • Hmotnost: 11,2 kg
  • Maximální nosnost: 50 kg
Obsah dodávky:
  • Sezení pro děti
Pozor!
Výrobky jsou vyrobeny z masivních jehličnanů. Upozornění: Toto dřevo má velmi unikátní vůni která je zcela přirozená!
Dětská sedačka je dodávána v rozloženém stavu.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: roba dětská sedací souprava s vaničkami Outdoor Deluxe
4.5
84 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 54
 
4 hvězdičky
| 19
 
3 hvězdičky
| 6
 
2 hvězdičky
| 3
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

roba dětská sedací souprava s vaničkami Outdoor Deluxe
roba dětská sedací souprava s vaničkami Outdoor Deluxe
3.484 Kč