Naše alternativa k vyprodanému výrobku

Rotho Baby design TOP záchodové sedátko, červené
Momentálně vyprodáno
Cena
309 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A294880

EAN: 4250226045224

Rotho Baby design TOP záchodové sedátko, červené
Tento text je přeložen automaticky.
Tvarově toaletní sedačka z designu Rotho Baby v exkluzivních barvách je ideálním společníkem pro vaše dítě při přechodu z dětského nočníku na toaletu pro dospělé.

Moderní e sedačka snižuje otevírání toalety a tak odvádí pryč strach vašeho malého z pádu dovnitř. Prsten se zdvihem mezi nohama a vysokým opěradlem poskytuje podporu nejen při sezení, ale také brání tomu, aby se něco pokazilo. Díky ergonomickému designu se sedadlo vejde na všechny běžné toalety a velmi snadno se instaluje:
Nastavte sedadlo jednou pomocí kolíků na toaletním sedadle, spolu s neklouzavými nohami je zaručeno pevné držení . Matný povrch v oblasti sedadla brání přilepení jemné kůže dítěte.

Sedadlo je vyrobeno z vysoce kvalitního, chemicky bezpečného materiálu a slibuje dlouhou životnost. Po použití lze toaletní sedadlo snadno a pohodlně vyčistit teplou mýdlovou vodou.

Stylové toaletní křeslo lze ideálně kombinovat se srovnatelnou stoličkou, která umožňuje vašemu dítěti samo vylézt na záchod a snáze se dostat k dřezu pro mytí rukou. Sedadlo byste měli používat nejdříve od 24 měsíců, jakmile se rozvine pocit rovnováhy a tělesné kontroly vašeho dítěte a počáteční fáze potenčního tréninku byla úspěšně dokončena.

Inteligentní řešení pro rodiče a děti - Německá značka Rotho Baby design vyvíjí vysoce kvalitní a inovativní výrobky již více než 15 let a je spolehlivou silou v oblasti péče o dítě a dítě.

První krok: Potty trénink (od 18 měsíců)
Obzvláště v počáteční fázi zasychání je dětská nádoba důležitou pomocí. Nejprve od 18 měsíců je možné jej použít všude, kde se vaše dítě cítí pohodlně a je prvním krokem od plen a směrem k záchodu. Měl by být používán, dokud není dostatečně vyvinuta rovnováha a kontrola tělesných funkcí vašeho dítěte.

Druhý krok (od 24 měsíců)
Pokud si vaše dítě udržuje rovnováhu a je již schopno bezpečně ovládat své tělesné funkce, nejlepší čas na změnu z nočníku na toaletní sedadlo je ve správný čas. Snižuje otevírání toalety a odstraňuje tak strach vašeho dítěte z toho, že se dostane dovnitř. Pomocí stoličky lze na toaletu dosáhnout také samostatně a chodidla lze pohodlně položit při sezení.

podrobnosti o produktu:
  • Stylové WC sedátko z kolekce TOP koupelny od firmy Rotho Baby design
  • Stylové linie s efektivním vysokým leskem leštěné a strukturované povrchy
  • Anatomicky a ergonomicky tvarované
  • Snadné použití na záchodové sedadlo
  • Matná povrchová struktura zabraňuje „ulpívání jemné zadkové kůže
  • Vhodné pro všechny konvenční WC
  • Ergonomické a vysoké opěradlo pro větší pohodlí a podporu sezení
  • Dvojitá ochrana proti stříkající vodě
  • Protiskluzové nohy
  • Snadno se čistí: jednoduše otřete teplou mýdlovou vodou

Technické údaje:
  • Design: fantastická fialová
  • Rozměry: šířka x délka x výška: 26,5 x 34,7 x 13,2 cm
  • Materiál: polypropylenový plast

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Rotho Babydesign

Průvodce v dětství

Inovativní výrobky od Rotho Babydesign Vám a Vašim dětem pomohou v mnoha oblastech každodenního života. Kategorie "koupání/péče", "hraní" a "přebalování" Vám nabízí rozmanitý sortiment, který Vás přesvědčí vysokou kvalitou a barevným designem. Fima Rotho Babydesign garantuje stabilitu a dlouhou uživatelskou dobu. Dětská sedátka a vaničky dávají Vašemu dítěti maximální komfort.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Rotho Baby design TOP záchodové sedátko, červené
4.5
42 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 24
 
4 hvězdičky
| 10
 
3 hvězdičky
| 6
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější