Rotho Baby design WC sedačka Bella Bambina kámen šedá
-34%
MOC¹
306 Kč
Cena
201 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
105 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A264558

EAN: 4250226044036

Rotho Baby design WC sedačka Bella Bambina kámen šedá
Tento text je přeložen automaticky.
"Záchodová sedačka z designu Rotho Baby je ideálním společníkem pro vaše dítě při přechodu z dětského hrnce na toaletu pro dospělé. Vysoká funkčnost a ergonomie Design poskytuje relaxaci a pohodlí při tréninku toalet. Záchodové sedátko snižuje otevírání toalety a odstraňuje strach z těch malých, že by do něj mohli spadnout. Prsten se zvednutými nohami a vysokým opěradlem poskytuje podporu nejen při sezení, ale také zabraňuje tomu, aby se něco pokazilo. Tímto způsobem lze napodobit a naučit chování dospělých. Díky moderním konstrukcím en Designs se sedadlo vejde na všechna běžná toalety a snadno se vejde: jednoduše ho připevněte mezi záchodovou mísu a sedátko toalety.
Kromě toho výroba z vysoce kvalitního materiálu a záruka chemické neškodnosti dlouhá životnost. Po použití lze toaletní sedadlo očistit teplou mýdlovou vodou a pohodlně zavěsit vedle toalety.
WC sedadlo lze ideálně kombinovat se srovnatelnou stoličkou z designu Rotho Baby. WC je velmi užitečným nástrojem pro nejmenší, protože jim usnadňuje vylézt na záchod a poté dosáhnout umyvadla k mytí jejich ruce. Sedadlo WC by však nemělo být používáno do věku nejméně 18 měsíců, je-li výrazný pocit rovnováhy a tělesné kontroly.
Chytrá řešení pro rodiče a děti - německá značka Rotho Baby design vyvíjí vysoce kvalitní a inovativní produkty více než 15 let a je spolehlivým hráčem v oblasti péče o dítě a dítě.

První krok: Potty Training (12 až 36 měsíců)
Děti Pot je důležitou pomůckou, zejména v počáteční fázi vysychání. Od 12 let jej lze použít všude tam, kde se dítě cítí pohodlně a je prvním krokem od plen a směrem k záchodu. Měl by se používat, dokud nebude dostatečně vyvinut smysl pro rovnováhu a kontrolu nad tělními funkcemi.

Druhý krok: Trénink toalety (od 18 měsíců)
Pokud si dítě zachovává svůj nebo Její rovnováha samostatně a již může bezpečně ovládat jeho tělesné funkce, je to optimální čas pro přechod z nočního na toaletní sedadlo. Snižuje otevírání toalety a odstraňuje strach vašeho dítěte, že do něj spadne. Použitím stoličky lze také dosáhnout toalety samostatně a při sezení lze pohodlně vypnout nohy.

Detaily produktu:
  • Anatomicky tvarované WC sedadlo
  • Snadno se připevňuje
  • Montáž mezi záchodovou mísu a toaletní křeslo
  • Ideální pro toaletní trénink
  • Ergonomické a vysoké opěradlo pro větší pohodlí při sezení
  • Dvojitá ochrana proti stříkající vodě
  • Snížené otevírání toalety pro méně úzkosti u dětí
  • možnost zavěšení

Technické detaily
  • Návrh & barva písma = ""# ffff00"" & gt - == - synchronizace: ßÇÈâÈâ
  • rozměry: délka x šířka x výška: 37 x 32,7 x 10,6 cm
  • Materiál: polypropylen plast
"

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Rotho Babydesign

Průvodce v dětství

Inovativní výrobky od Rotho Babydesign Vám a Vašim dětem pomohou v mnoha oblastech každodenního života. Kategorie "koupání/péče", "hraní" a "přebalování" Vám nabízí rozmanitý sortiment, který Vás přesvědčí vysokou kvalitou a barevným designem. Fima Rotho Babydesign garantuje stabilitu a dlouhou uživatelskou dobu. Dětská sedátka a vaničky dávají Vašemu dítěti maximální komfort.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Rotho Baby design WC sedačka Bella Bambina kámen šedá
4.5
57 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 30
 
4 hvězdičky
| 20
 
3 hvězdičky
| 4
 
2 hvězdičky
| 2
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Rotho Baby design WC sedačka Bella Bambina kámen šedá
Rotho Baby design WC sedačka Bella Bambina kámen šedá
MOC¹ 306 Kč
201 Kč