Šátek grey white stars
eko
Varianta:
  • Šátek grey white stars
  • Snugglebundl nosítko Mint Honey Bee - organická bavlna
  • Snugglebundl Nosítko Baby Haze - BIO cotton
  • Snugglebundl Nosítko Baby Buttons - Organic cotton

Cena
1.410 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A266211

EAN: 0640522655656

Šátek grey white stars
Tento šátek na přenášení dětí je pro rodiče skutečným vítězstvím!
Díky němu se vám podaří dítě zdvihnout i uložit, aniž ba se vzbudilo. Tato inovativní pomůcka pro přenášení z čisté bavlny velmi usnadní život. Šátek je skutečným obohacením pro všechny maminky i tatínky, neboť s tímto novým vynálezem se podaří každé malé i větší přemístění, aniž by se váš malý poklad musel budit. Nezáleží, zda dítě ukládáte, zdviháte či otáčíte - vše jde snadno a lehce a vaše dítě se může zachumlat a pokračovat ve spánku. Tato inovativní pomůcka pro přenášení z čisté bavlny vám velice usnadní život.
Přenosný šátek pro autosedačky a lehátka.
Tato novinka byla zvolena nejlepším výrobkem pro malé děti za poslední dva roky a získala mnoho ocenění. Má inovativní design a je z měkké přírodní bavlny. Se svými stabilními úchyty je ideálně vhodná pro zdvihání dítěte z autosedaček, aniž by se dítě muselo budit.
Bezpečnostní předpisy pro dětské a kojenecké autosedačky
Šátek na přenášení splňuje bezpečnostní normy EU pro kojenecké autosedačky a dětské autosedačky a byl testován dle směrnic EU / US pro Crash test se tříbodovými a pětibodovými popruhy. Doporučují jej porodní asistentky, odborníci na spánek a autosedačky.
Opěrka hlavy
Šátek na přenášení dětí má inovativní design se zesílením, které poskytuje skvělou oporu v oblasti hlavičky a krku vašeho miminka. Především citlivá hlavička je tímto způsobem skvěle chráněná a má oporu. Vaše miminko se bude cítit bezpečně a pohodlně.
Snadné zdvihání a ukládání vašeho miminka bez probuzení
Šátek umožňuje snadné a bezpečné zdvihání a ukládání vašeho miminka bez probuzení. Ulehčuje vašim zádům a předchází zbytečné zátěži zad.
Dětský měkký šátek
Šátek na nošení dětí od 0 do 6 měsíců a starších (do max. 30 kg hmotnosti) má mnohostranné použití, např. při kojení, pohupování, jako přebalovací podložka, deka na hraní, mazlení či na přenášení.
Unikátní šátek na přenášení dětí od narození.
Šátek je unikátní pomůcka na přenášení dětí, odlehčí vašim zádům a napomáhá správnému držení těla a rovněž ulehčí vašemu pánevnímu svalstvu po porodu, především po císařském řezu.

Podrobnosti:
  • Rozměry: 23 x 5 x 28 cm
  • Materiál: Svrchní materiál: 100% bavlna, vnitřní výplň: 93,9% bavlna, 6,1% polyester, polstrování: 100% polyester
  • Věk: od 0 měsíců

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Ekologie

Bio-bavlna

Organická bavlna pochází z kontrolovaného ekologického pěstování. Ten zakazuje používání chemických pesticidů a hnojiv a také používání geneticky modifikovaných osiv. Na jedné straně se tím chrání půda a podzemní vody před kontaminací a na druhé straně se spotřebuje méně vody než u konvenčně pěstované bavlny, protože půda má lepší možnosti zadržování vody. Střídavá výsadba také zajišťuje zdravější, a tím i odolnější půdu. Mezi pečetěmi, které označují výrobky z organické bavlny, jsou Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard a Better Cotten Initiative (BCI). Kromě označování ekologické bavlny zaručují GOTS a BCI také dodržování sociálních standardů v dodavatelském řetězci.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Šátek grey white stars
4.5
167 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 128
 
4 hvězdičky
| 28
 
3 hvězdičky
| 8
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Šátek grey white stars
Šátek grey white stars
1.410 Kč