slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka
-19%

slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka


MOC¹
1.713 Kč
Cena
1.395 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
318 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A286625

EAN: 0859215007195

slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka
Tento text je přeložen automaticky.
"Nový Allround - Slackline ""Class ic"" od Slackes USA je ideální slackline pro děti, mládež, rodinu a volný čas. Šňůra o délce 15 metrů zaujme svým dobrým zpracováním a šitím, ale především praktickou naučnou linkou, která je zde nahoře nahoře: tento druhý tenčí ráčnový popruh je napnutý jako zábradlí ve výšce hrudi nebo dokonce nad hlavou a umožňuje snadné a bezpečné vyvažování a učení se slackline.

Hlavní linie je 15 metrů dlouhá a 5 cm široká. Je vyroben z elastického a neklouzavého popruhu slackline a pojme až 150 kg. Druhá, tenčí linie je 15 metrů dlouhá a 2,5 cm široká. Tento se používá jako zábradlí. Obě řady jsou navíc vybaveny proužkem dlouhým 1,8 metru s robustní lakovanou kovovou ráčnou včetně plastové rukojeti. Používá se pro snadné uzavření a napnutí vedení.

6dílná sada obsahuje také rohatku pro hlavní linii chrání chodidla před okraji rohatky. Součástí sady je také nylonová taška pro praktické uložení všech součástí. Slacklining je ideální outdoorová aktivita pro mladé i staré: posiluje rovnováhu a rovnováhu. zlepšuje také držení těla, kontrolu těla a soustředění.

podrobnosti o produktu:
  • Hlavní linie Rozměry (délka x šířka): 15 metrů x 5 cm
  • Rozměry Výukový řádek (délka x šířka): 15 metrů x 2,5 cm
  • Materiál: polyester, ocel, TPR
  • Zlepšuje držení těla a schopnost soustředit se
  • Manuál v němčině, angličtině a Francouzština
  • Věk: od 5 let

Pozor
Používání slackline může být nebezpečné a může způsobit vážné zranění i při správném používání. Udržujte slackline mimo dosah dětí, nebezpečí uškrcení! Slackline by měl být instalován na měkké a rovné povrchy, jako je tráva nebo písek. Vyhněte se tvrdým povrchům. Pouze pro domácí použití. Zdarma. Doporučený věk: 5+. Používejte pouze pod přímým dohledem dospělých. Maximální hmotnost uživatele 150 kg."

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka
5
13 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 12
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka
slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka
MOC¹ 1.713 Kč
1.395 Kč