Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Burgundy Red
-19%
Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Burgundy Red

Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Burgundy Red


Varianta:
  • Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Moonlight Blue
  • Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Burgundy Red
  • Britax Römer autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Dusty Rose
  • Britax Römer autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Night Blue

MOC¹
5.126 Kč
Cena
4.130 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
996 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A313329

EAN: 4000984312188

Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Burgundy Red
i-Size / velikost: 100 až 150 cm tělesné výšky, hmotnost: 15 až 36 kg, věk: přibližně od 3,5 do 12 let.

Nový Kidfix M i-Size byl vyvinut ve spolupráci s předními výrobci automobilů tak, aby v něm mohly bezpečně cestovat děti od 3,5 do 12 let. Je schválena podle nové normy i-Size a nabízí spolehlivou bezpečnost a maximální pohodlí. Úzká konstrukce sedadla umožňuje, aby se dětská autosedačka vešla do mnoha vozidel, a je tak ideálním řešením pro potřeby vaší rozrůstající se rodiny.

Funkčnost se snoubí s pohodlím
Maximální pohodlí a funkčnost jsou vždy na palubě Kidfix M i-Size . Měkké, polstrované látkové potahy a pečlivě umístěné větrací otvory ve skořepině zajistí, že vaše dítě bude vždy v pohodlí, a to i při delších cestách autem. Štíhlá sedačka Design umožňuje montáž tří sedaček Kidfix M i-Size na zadní sedadla mnoha vozidel a praktické značky pomáhají nastavit opěrku hlavy vždy do správné výšky.

Udržitelná kvalita - odpovědnost za svět, ve kterém vyrůstají naše děti.
Náš Kidfix M i-Size je přibližně o 1,3 kg lehčí než jeho předchůdce. Vyrábí se v naší továrně v Německu, čímž se zefektivňují dopravní cesty a chrání životní prostředí. Pro balení Kidfix M i-Size používáme pouze ekologické sáčky na rostlinné bázi a kartonové krabice z recyklovaného materiálu získaného z odpovědných zdrojů. Tímto způsobem chráníme životní prostředí a zlepšujeme bilanci CO2. Dokonce i s child er na výrobcích je biologicky odbouratelný, takže se do ekosystému nedostávají žádné mikroplasty.

Vlastnosti produktu:

Ochrana díky vysokému opěradlu
Naše dětské autosedačky s opěradlem chrání vaše dítě třemi způsoby: skořepina autosedačky chrání dítě od hlavy až po boky, zejména v případě bočního nárazu. Horní a dolní vodítka pásů zároveň zajišťují, aby byl pás auta na správném místě, a polstrovaná opěrka hlavy poskytuje bezpečí a pohodlí pro hlavu a krk dítěte.

Pohodlí jako věda
Naši inženýři analyzovali a testovali řadu modelů lidského těla, aby zajistili, že nový Kidfix i-Size bude pohodlný jak pro mladší, tak pro starší děti. Výsledkem je optimální ergonomie a pohodová jízda pro celou rodinu.

Nově navržené sedadlo pro optimální ochranu v případě nárazu
V úzké spolupráci s předními výrobci automobilů byl povrch sedadla přepracován tak, aby se snížily síly působící na oblast krku až o 10 %*.

*Vnitřní testy Britax s figurínou Q10, která svou výškou a hmotností odpovídá průměrnému desetiletému dítěti.

Snadno nastavitelná ergonomická opěrka hlavy
Opěrka hlavy byla navržena tak, aby byla pohodlná zejména pro starší děti. Lze jej snadno nastavit do správné polohy. Praktické značky na zadní straně pomáhají najít správné nastavení při každé výměně autosedačky nebo při použití různými dětmi.

Ventilace
Pečlivě umístěné větrací otvory zajišťují účinnou cirkulaci vzduchu, aby se vaše dítě cítilo pohodlně i při dlouhých cestách autem.

Tři dětské sedačky vedle sebe
Díky štíhlé a kompaktní konstrukci Design Kidfix M i-Size lze na zadní sedadla mnoha vozidel umístit vedle sebe až tři dětské sedačky.

Odnímatelný kryt
Někdy může být v autě pěkný chaos. Snadno se může stát, že se vám vylije nápoj nebo že se vašemu dítěti udělá z řízení špatně. Prozíravě jsme vyvinuli potah sedadla, který lze prát v pračce a který lze snadno sejmout. Sedadlo tak můžete rychle znovu vyčistit - a můžete vyrazit.

Technické údaje:
  • Možnosti instalace ve vozidle: vlastní tříbodový pás vozidla nebo Isofix a vlastní tříbodový pás vozidla.
  • Instalace: instalace směrem dopředu 100 až 150 cm
  • Rozměry (výška x šířka x hloubka): 63 - 83 x 44 x 42 cm
  • Hmotnost: 6,5 kg

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Britax Römer

Britax Römer - bezpečnost po všech stránkách

Německá značka Römer se stará od roku 1872 o to, aby se děti vždy dostaly bezpečně do cíle, ať už jdou pěšky nebo jedou na kole nebo v autě. Společně s partnerem Britax, který se spojil v 1978 s Römer, způsobují převrat ve světě dětských autosedaček a kočárků. Miminka jezdí v pohodlných a bezpečných autosedačkách a starší děti jsou neustále chráněny díky využití Isofixu. Rychlá a snadná instalace dětské autosedačky urychluje cestování a zjednodušuje ho jako ještě nikdy předtím. Značka Vás přesvědčí navíc i díky inteligentnímu designu a vysokým bezpečnostním standardům, které jsou neustále vylepšovány.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Burgundy Red
5
305 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 259
 
4 hvězdičky
| 40
 
3 hvězdičky
| 4
 
2 hvězdičky
| 2
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Burgundy Red
Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2024 Burgundy Red
MOC¹ 5.126 Kč
4.130 Kč