Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
X-lander hluboká korba X-Pram Light 2.0 Azure Grey
-13%
Varianta:
  • X-lander hluboká korba X-Pram Light 2.0 Azure Grey
  • X-lander hluboká korba X-Pram Light 2.0 Evening Grey
  • X-Lander hluboká korba X-PRAM LIGHT 2.0 Organic Green

MOC¹
5.190 Kč
Cena
4.499 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
691 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A318738

EAN: 5907651631636

X-lander hluboká korba X-Pram Light 2.0 Azure Grey
Tento text je přeložen automaticky.
Nové, ještě lepší nosítko
Pokud hledáte jednu z největších přenosných postýlek na trhu, X- Prime Light 2.0 jistě splní vaše očekávání. Široké a dlouhé nosítko, které je kompatibilní s modely X-Move, X-Cite a X-Pulse, zajišťuje velké pohodlí pro vás i vaše novorozence. Můžete ji používat až do chvíle, kdy se dítě dokáže samo posadit. Nosítko je vybaveno velkou dvouúrovňovou stříškou, která chrání dítě před větrem a sluncem. Novinka - nově vyvinutý vzduchový otvor, který zabraňuje přehřátí dítěte. Další novinkou je také nově navržený interiér, který lze snadno vyjmout a vyčistit.

Velká přenosná postýlka s řešením modern
Nosítko X- Prime Light 2.0 je nejlepším řešením pro děti od prvního dne života. Nosítko přesvědčí svou celkovou hmotností 4 kg. Je velmi lehká a rukojeť je potažena ekologickou kůží, takže je zaručeno pohodlí. Díky systému Easy Lock lze korbičku na kočárek rychle a bez námahy namontovat a demontovat. To je velká výhoda, pokud chcete kočárek uložit například do zavazadlového prostoru, protože díky odnímatelné vaničce zabírá kočárek v zavazadlovém prostoru ještě méně místa.

Klidnější spánek
Abyste zabránili oslnění dítěte sluncem, můžete snadno otevřít sluneční stříšku. Pokud je slunce velmi nízko nebo fouká studený vítr, můžete sluneční clonu vysunout o dva stupně pomocí dvoustupňové regulace kapoty. Dítě tak může spát v klidu a není rušeno větrem a počasím. V teplých a slunečných dnech je však také důležité, aby se do vnitřního prostoru nosítka dostával čerstvý vzduch. To umožňují větrací okénka v krytu nohou a ve stříšce. To znamená, že kapuce může být zcela otevřená a vaše dítě je chráněno před sluncem a zároveň má příjemný svěží vánek. Pokud je dítěti příliš chladno, můžete jednoduše zavřít větrací okénko pomocí zipu a kryt nohou dítě opět zahřeje. Základním principem konstrukce kočárku je mimo jiné péče o bezpečnost a zdraví dětí. Všechny použité látky zaručují nejvyšší možnou ochranu proti slunečnímu záření UV50. Díky těmto materiálům se do nosítka nedostává nebezpečné sluneční záření a chrání vaše dítě před škodlivými účinky. Pro ochranu vašeho dítěte před bodnutím hmyzem je na nosítko připevněna moskytiéra. Materiál zajišťuje dobrou cirkulaci vzduchu a neomezuje viditelnost.

Odnímatelné, snadno omyvatelné polstrování
Vnitřek přenosné postýlky můžete vyjmout pomocí madla a vyčistit v pračce. Odnímatelné polstrování zajišťuje hygienickou čistotu.

Praktické kapsy
Sluneční stříška je vybavena praktickou kapsou na figurínu. Figurína je tak vždy na dosah a zůstává čistá, když se nepoužívá. Uvnitř nosítka je také vnitřní kapsa. Lze do něj uložit například malé hračky.

Podrobnosti o produktu:
  • Velká sluneční stříška
  • Vložka ze síťoviny propouštějící vzduch v kapuci a krytu nohou pro optimální větrání
  • Moskytiéra
  • Odnímatelné polstrování
  • Pěnová matrace pro vysoký komfort ležení
  • Systém Easy Lock
  • Praktické kapsy
Technické detaily:
  • Vnější rozměry vany (délka x šířka x výška): 87 x 42 x 32 cm
  • Rozměry vnitřní vany (délka x šířka x výška): 80 x 31 x 18 cm
  • Hmotnost: 4,2 kg
Součástí dodávky je:
  • Dětská koupel
  • Moskytiéra

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Rádi odpovíme na Vaše otázky

Popis výrobku není dostatečný? Máte další otázky ohledně vybraného výrobku? Kontaktujte náš zákaznický servis, který v případě potřeby kontaktuje výrobce a zodpoví Vaše otázky.

Značka

X-lander

X-Lander - Výborné kočárky z Polska

Polská firma X-Lander nabízí spolehlivé, praktické a technicky vybroušené dětské kočárky. Rozdělení kolekce na Outdoor a Urban umožňuje každé rodině zůstat pohromadě bez ohledu na každodenní aktivity a bez nutnosti dělat kompromisy. Outdoor kočárky na ven jsou pevné, odolné a velmi pohodlné. Poradí si s každým povrchem. Kolekce Urban je navržena do městkého prostředí. Tyto kočárky jsou lehké, skladné, dobře ovladatelné a zároveň svým designem vyčnívají z davu. K nim si můžete dokoupit hlubokou korbičku, fusak, přebalovací tašku a jiné šikovné dopňky.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: X-lander hluboká korba X-Pram Light 2.0 Azure Grey
5
7 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 7
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

X-lander hluboká korba X-Pram Light 2.0 Azure Grey
X-lander hluboká korba X-Pram Light 2.0 Azure Grey
MOC¹ 5.190 Kč
4.499 Kč