Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu

Naše alternativa k vyprodanému výrobku

X-lander hluboká korba X-Nest pro X- Double  Double Grey
-12%
Momentálně vyprodáno

MOC¹
1.890 Kč
Cena
1.664 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
226 Kč
Všechny ceny vč. DPH

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A327236

EAN: 5907651634927

X-lander hluboká korba X-Nest pro X- Double Double Grey
Tento text je přeložen automaticky.
Nosítko pro kočárek X- Double
Měkký, velmi praktický nánožník na kočárek X- Double . Bylo pro nás důležité, aby rodiče dvou dětí nebyli zatíženi další zátěží. Proto X-Nest váží pouhých 1,75 kg. Jednoduše se připevní na rám kočárku a chrání vaše dítě velkou sluneční stříškou. Měkké nosítko X-Nest zajišťuje pohodlí a bezpečnost dítěte. Vytváří útulnou postýlku při procházkách.

Pohodlí na cestách
Nosítko X-Nest je určeno pro děti. Díky nosítku můžete snadno přenášet dítě, které usnulo během procházky. Nosítko poskytuje dodatečnou ochranu před chladem nebo větrem uvnitř útulného vnitřku nosítka. Odnímatelná matrace umožňuje udržovat látku čistou a hygienickou. Velká stříška s nápadnými reflexními pruhy chrání před povětrnostními vlivy a zaručuje viditelnost za tmy i z velké vzdálenosti. Polohovací stříška je vyrobena z pevné a lehké tkaniny, což přispívá k celkové hmotnosti pouhých 1,75 kg. Rám umožňuje složit nosítko pro přepravu zcela naplocho, takže v zavazadlovém prostoru zabírá jen velmi málo místa.

Podrobnosti o produktu:
  • Velmi lehká dětská koupel
  • Měkké popruhy pro přenášení
  • Odnímatelná matrace
  • Pěnová matrace pro vysoký komfort ležení
Technické detaily:
  • Vnější rozměry vany (délka x šířka): 78 x 31 cm
  • Rozměry vnitřní vany (délka x šířka x výška): 75 x 19 x 27 cm
  • Hmotnost: 1,75 kg
Součástí dodávky je:
  • Dětská koupel

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Rádi odpovíme na Vaše otázky

Popis výrobku není dostatečný? Máte další otázky ohledně vybraného výrobku? Kontaktujte náš zákaznický servis, který v případě potřeby kontaktuje výrobce a zodpoví Vaše otázky.

Značka

X-lander

X-Lander - Výborné kočárky z Polska

Polská firma X-Lander nabízí spolehlivé, praktické a technicky vybroušené dětské kočárky. Rozdělení kolekce na Outdoor a Urban umožňuje každé rodině zůstat pohromadě bez ohledu na každodenní aktivity a bez nutnosti dělat kompromisy. Outdoor kočárky na ven jsou pevné, odolné a velmi pohodlné. Poradí si s každým povrchem. Kolekce Urban je navržena do městkého prostředí. Tyto kočárky jsou lehké, skladné, dobře ovladatelné a zároveň svým designem vyčnívají z davu. K nim si můžete dokoupit hlubokou korbičku, fusak, přebalovací tašku a jiné šikovné dopňky.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: X-lander hluboká korba X-Nest pro X- Double Double Grey
4.5
37 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 23
 
4 hvězdičky
| 9
 
3 hvězdičky
| 5
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější