BERG dětská motokára Rally APX Red 3 převody

BERG dětská motokára Rally APX Red 3 převody


Cena
18.499 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A343234

EAN: 8715839082005

BERG dětská motokára Rally APX Red 3 převody
Tento text je přeložen automaticky.
Zažijte ta nejlepší dobrodružství s Rallye BERG. Tato skvělá Pedal motokára je solid e a bezpečná. Na zemi zůstává stabilní i v těch nejostřejších zatáčkách. Objevuj svět s touto skvělou motokárou Pedal ! Během svých dobrodružství se nemusíte bát, protože BERG Rally splňuje všechny bezpečnostní požadavky. Díky systému BFR budete svištět bez námahy. BERG Rally roste s vámi, takže si ho můžete užívat i v dalších letech.

Volant a sedadlo jsou nastavitelné, abyste si mohli svůj vůz BERG Rally užívat dlouhá léta. Na motokáře Pedal tak budete mít vždy ideální polohu k sezení. Sedadlo je nastavitelné ve třech polohách, takže vždy dosáhnete polohy Pedal e. Volant vozu Rally je navíc plynule výškově nastavitelný, takže jej vždy snadno nastavíte do správné výšky. Můžete tak bez obav projíždět oblastí!

BERG Rally je vybaven jedinečným patentovaným systémem BFR. BFR je zkratka pro Break, Forward , Reverse. Systém BFR umožňuje brzdit pomocí Pedal en a po zastavení okamžitě couvat. Díky tomu je jízda s vozem BERG Rally mimořádně snadná a lehká!

Díky čtyřem kolům nabízí BERG Rally vynikající stabilitu. Díky tomu můžete rychle a bezpečně projíždět ostrými zatáčkami. Převrácení je prakticky nemožné, protože neexistuje žádný moment převrácení.

Rallye BERG je vybavena pneumatikami. Protože tyto pneumatiky mají menší valivý odpor a usnadňují šlapání do pedálů Pedal , jezdí se vám obzvlášť lehce. To samozřejmě také zrychluje jízdu.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 124 x 71 x 69 cm
  • Materiál: ocel
  • Použití vysoce kvalitních materiálů vhodných pro děti
  • Vhodné pro vnitřní i venkovní použití
  • Povzbuzuje vaše dítě ke hře
  • Věk: od 3 do 8 let

    Sponzorováno

    product_detail_ad

    Příslušenství

    Cena
    364 Kč

    Informace o zaslání

    Doručení zásilek:

    Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

    Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

    Naše nejprodávanější

    BERG dětská motokára Rally APX Red 3 převody
    BERG dětská motokára Rally APX Red 3 převody
    18.499 Kč