Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Burgundy Red
-15%

Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Burgundy Red


Varianta:
  • Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Cosmos Black
  • Britax Römer TRIFIX 2 i-Size autosedačka 2023 Storm Grey
  • Britax Römer TRIFIX 2 i-Size 2022 Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Trifix 2 i-Size 2022 Blue Marble
  • +3

MOC¹
7.325 Kč
Cena
6.249 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
1.076 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A256343

EAN: 4000984196887

Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Burgundy Red
i-Size / velikost: 76 až 105 cm dětské výšky, hmotnost: 8 až 22 kg, Věk: od 15 měsíců do 4 let Trifix² i-Size je ideální první autosedačka po dětském vajíčku, protože je přizpůsobena potřebám dětí od 76 cm do 105 cm. Díky integrovaným úchytům pro Isofix a systému Top Tether ji lze jednoduše a bezpečně nainstalovat. A optimalizované sedadlo zajišťuje vašemu dítěti během růstu dostatek prostoru - od 15 měsíců do 4 let. V neposlední řadě díky našim inovativním bezpečnostním prvkům si můžete být zcela jisti, že vaše dítě je v sedačce vždy dobře ochráněno.

Bezpečnost nade vše
Když se vaše dítě stane batoletem, jeho potřeby se mohou změnit, nikoli však skutečnost, že na cestách musí být vždy v bezpečí. Proto náš Trifix² i-Size poskytuje vašemu malému všestrannou bezpečnost. Díky velkým, měkkým polstrovaným bočnicím se systémem SICT inside a opěrce hlavy ve tvaru písmene V je vaše dítě v případě bočního nárazu dobře chráněno. V případě čelního nárazu zajišťuje bezpečnost vašeho dítěte patentovaná technologie Isofix se systémem Antikipp a také systém Top Tether s technologií Rip-stitch.

Snadná instalace díky integrovanému systému Isofix a Top Tether
Díky technologii Isofix a Top Tether lze Trifix² i-Size nejen snadno nainstalovat, ale ve vašem voze poskytne také větší prostor pro nohy. Úchytky Isofix jsou integrovány do dětské autosedačky a nabízejí maximální bezpečnost. Kromě toho po celou dobu životnosti výrobku nemusíte nainstalovanou sedačku nikterak měnit. Vzhledem k tomu, že sedačku Trifix² i-Size lze použít ve všech i-Size polohách sedu i a na jakémkoli sedadle vozidla vybaveného systémem Isofix a Top Tether, je vhodná pro mnoho různých vozů. A protože úchytky Isofix jsou také integrovány do základny dětské autosedačky, až se narodí mladší sourozenec, můžete se základnu bez problémů používat dále.

Detaily:

Několikrát polohovatelná
Jízda autem by měla být pro dítě co nejpohodlnější. Proto byla tato sedačka vyvinuta se čtyřmi klidovými polohami, které můžete snadno nastavit - pro pohodový výlet s vaším smějícím se a šťastným dítětem.

Přezka pásu umístěna na přední straně
Pro pohodlné připoutání dítěte do sedačky, zůstává spona pásu ve poloze směrem dopředu.

Integrovaná technologie ochrany proti bočnímu nárazu (SICT inside)
V případě bočního nárazu je vaše dítě optimálně chráněno díky technologii ochrany proti bočnímu nárazu (SICT inside) - dokonce dvakrát. Na jedné straně systém SICT inside odvádí síly, kterým je vaše dítě v případě bočního nárazu vystaveno, a na druhé straně je minimalizuje. A nemusíte nic měnit ani upravovat - SICT inside je vždy připraven, když jej potřebujete.

Britax Römer systém Pivot Link
V případě nehody patentovaný systém Isofix Pivot Link snižuje pohyb dětské sedačky vpřed a odklání síly převážně směrem dolů. Tím je síla při srážce ztlumena polstrováním autosedačky a současně je omezeno nebezpečí zranění hlavy a týlu.

Top Tether s technologií Rip-Stitch
V případě nárazu zabraňuje systém Top Tether ve tvaru písmene V otáčení sedačky a zároveň snižuje její pohyb vpřed. Díky dvojitým kotevním bodům poskytuje Top Tether vašemu dítěti ještě větší stabilitu a bezpečnost než tradiční podobné systémy. Navíc se jeho prošitý vzor postará o to, že se kontrolovaně postupně rozbíjí a přitom minimalizuje síly, které působí při frontálním nárazu.

Opěrka hlavy ve tvaru V
Opěrka hlavy ve tvaru písmene 'V' byla speciálně vyvinuta, aby zůstal pohyb citlivé oblasti hlavy Vašeho dítěte v případě bočního nárazu pod kontrolou. Nabízí optimální ochranu. Ale také dostatek pohodlí. Kromě toho můžete snadno nastavit opěrku hlavy a pásový systém z přední části sedadla tak, aby se perfektně přizpůsobily velikosti dítěte.

Hluboké, měkce polstrované bočnice
Hluboké, měkce polstrované bočnice působí jako ochranný kokon, který tlumí sílu bočního nárazu. Takže riziko poranění vašeho dítěte je minimalizováno.

Pětibodový pás
Společnost Britax Römer je přesvědčena, že 5-bodový pásový systém je pro ochranu vašeho dítěte v autosedačce nejvhodnější. Optimálně dítě chrání ve skořepině autosedačky. V případě nárazu přerozdělí pásový systém nárazové síly na pět bodů a zmírní je: na ramenou, bocích a zámku pásů mezi nohama. Tak je Vaše dítě chráněno v případě nehody ze všech stran.

Měkké polstrování ramen
Nové, měkké neoprénové speciální ramenní podložky se příjemně přizpůsobí tělu vašeho dítěte. Při nehodě nejen snižují pohyb vašeho dítěte vpřed, ale pětibodový pásový systém bude ještě pohodlnější. Kromě toho je můžete snadno vyjmout a vyprat, aniž byste museli zasahovat do pásového systému.

Rychle odnímatelný potah
Někdy je to při provozu docela chaotické. Může náhle dojít k rozlití nápoje, nebo se vašemu dítěti udělá v autě nevolno. S předvídavostí byl vyvinut potah sedáku, který lze snadno sejmout a vyprat v pračce. Bez nutnosti sejmout pás. Tak bude sedačka opět čistá a vy se budete moci opět vydat na cestu.

Technická data:
  • Upevnění v autě: Instalace ISOfix a Top Tether
  • Směr jízdy: Po směru jízdy od 76 do 36 kg
  • Rozměry (v x š x h): 65 x 45 x 54 cm
  • Hmotnost: 10,5 kg

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Britax Römer

Britax Römer - bezpečnost po všech stránkách

Německá značka Römer se stará od roku 1872 o to, aby se děti vždy dostaly bezpečně do cíle, ať už jdou pěšky nebo jedou na kole nebo v autě. Společně s partnerem Britax, který se spojil v 1978 s Römer, způsobují převrat ve světě dětských autosedaček a kočárků. Miminka jezdí v pohodlných a bezpečných autosedačkách a starší děti jsou neustále chráněny díky využití Isofixu. Rychlá a snadná instalace dětské autosedačky urychluje cestování a zjednodušuje ho jako ještě nikdy předtím. Značka Vás přesvědčí navíc i díky inteligentnímu designu a vysokým bezpečnostním standardům, které jsou neustále vylepšovány.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Burgundy Red
5
191 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 160
 
4 hvězdičky
| 23
 
3 hvězdičky
| 5
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Burgundy Red
Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Burgundy Red
MOC¹ 7.325 Kč
6.249 Kč