pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Britax Römer TRIFIX 2 i-Size autosedačka 2023 Storm Grey
-27%
Varianta:
  • Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Cosmos Black
  • Britax Römer TRIFIX 2 i-Size autosedačka 2023 Storm Grey
  • Britax Römer TRIFIX 2 i-Size 2022 Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Trifix 2 i-Size 2022 Blue Marble
  • +3

MOC¹
7.325 Kč
Cena
5.334 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
1.991 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A234804

EAN: 4000984192438

Britax Römer TRIFIX 2 i-Size autosedačka 2023 Storm Grey
i-Size/Velikost: 76 až 105 cm dětské výšky, hmotnost: 8 až 22 kg, Věk: od 15 měsíců do 4 let Trifix² i-Size je ideální první autosedačka po dětském vajíčku, protože je přizpůsobena potřebám dětí od 76 cm do 105 cm. Díky integrovaným úchytům pro Isofix a systému Top Tether ji lze jednoduše a bezpečně nainstalovat. A optimalizovaná plocha sedadla zajišťuje, že vaše dítě má dostatečný prostor během růstu - od 15 měsíců do 4 let. V neposlední řadě díky našim inovačním bezpečnostním prvkům si můžete být zcela jisti, že vaše dítě je ve své sedačce vždy dobře chráněno.

Bezpečnost nade vše
Když se vaše dítě stane batoletem, jeho potřeby se mohou změnit, nikoli však skutečnost, že musí být na cestách vždy v bezpečí. Proto nabízí náš Trifix² i-Size vašim dětem všestrannou bezpečnost. Díky velkým, měkkým polstrovaným bočnicím se systémem SICT inside a opěrce hlavy ve tvaru písmene V je vaše dítě v případě bočního nárazu dobře chráněno. V případě čelního nárazu náš patentovaný systém Isofix se systémem Antikipp a systém Top Tether s technologií Rip-stitch zajistí nezbytnou bezpečnost vašeho dítěte.

Snadná instalace díky integrovanému systému Isofix a Top Tether
Díky systému Isofix a Top Tether lze sedačku Trifix² i-Size nejen snadno nainstalovat, ale nabízí také ve vašem voze větší prostor pro nohy. Úchytky Isofix jsou integrovány do dětské autosedačky a nabízejí maximální bezpečnost. Kromě toho nemusíte na nainstalované sedačce po celou dobu její životnosti nic měnit. Vzhledem k tomu, že sedačku Trifix² i-Size lze použít ve všech i-Size polohách sedu i a na jakémkoli sedadle vozidla vybaveného systémem Isofix a Top Tether, je vhodná pro mnoho různých vozů. A protože úchyty Isofix jsou také integrovány do základny dětské autosedačky, můžete základnu dětské autosedačky využívat i poté, co se narodí mladší sourozenec.

Detaily:

Více nastavitelných poloh pro odpočinek
Jízda autem by měla být pro vaše děťátko co nejpohodlnější. Proto je tato autosedačka navržena se čtyřmi odpočinkovými polohami, které si můžete snadno nastavit - pro cestu bez stresu s vaším dítětem.

Přezka pásu umístěna na přední straně
Aby bylo možné dítě pohodlně připoutat do sedačky, je přezka pásu umístěna na přední straně.

Integrovaná technologie ochrany proti bočnímu nárazu (SICT inside)
V případě bočního nárazu je Vaše dítě nejlépe chráněno díky technologii ochrany při bočním nárazu (SICT inside). Dokonce dvakrát. Síly, které vznikají v případě bočního nárazu, jsou odváděny od dítěte, a zároveň jsou tlumeny. Nemusíte nic nastavovat ani přizpůsobovat - technologie SICT inside je vždy připravena, když je třeba.

Britax Römer systém Pivot Link
Při nehodě minimalizuje náš patentovaný systém proti převrácení pohyb autosedačky vpřed a směřuje síly převážně dolů. Tím je síla při srážce ztlumena polstrováním autosedačky a současně je omezeno nebezpečí zranění hlavy a týlu.

Top Tether s technologií Rip-Stitch
V případě nárazu náš Top Tether ve tvaru V zabrání otočení sedačky, čímž se snižuje pohyb dítěte vpřed. Díky dvěma ukotvujícím bodům nabízí V-Tether ještě více stability a bezpečnosti pro Vaše dítě než běžný Top Tether. Navíc se jeho prošitý vzor postará o to, že se kontrolovaně postupně rozbíjí a přitom minimalizuje síly, které působí při frontálním nárazu.

Opěrka hlavy ve tvaru V
Opěrka hlavy ve tvaru písmene 'V' byla speciálně vyvinuta, aby zůstal pohyb citlivé oblasti hlavy Vašeho dítěte v případě bočního nárazu pod kontrolou. Tím nabízí optimální ochranu. Ale také dostatek pohodlí. Navíc je možné opěrku hlavy i systém pásů z přední strany autosedačky nastavit, aby se optimálně přizpůsobily velikosti Vašeho dítěte.

Hluboké, měkce polstrované bočnice
Hluboké, měkce polstrované bočnice působí jako ochranný kokon, který tlumí sílu bočního nárazu. Maximálně snižují riziko zranění Vašeho dítěte.

Pětibodový pás
Jsme přesvědčeni o tom, že pětibodové pásy jsou nejvhodnější pro ochranu Vašeho dítěte v autosedačce. Optimálně dítě chrání ve skořepině autosedačky. V případě nárazu přerozdělí pásový systém nárazové síly na pět bodů a zmírní je: na ramenou, bocích a zámku pásů mezi nohama. Tak je Vaše dítě chráněno v případě nehody ze všech stran.

Měkké polstrování ramen
Nové, měkké polstrování ramen ze speciálního neoprenu se přivine k tělu dítěte. V případě nehody redukují přesunutí Vašeho dítěte směrem vpřed a navíc činí 5bodový pás ještě pohodlnějším. Mimo to je možné je snadno odejmout a vyprat.

Rychle odnímatelný potah
Někdy je to při provozu docela chaotické. Snadno dojde k rozlití nápoje, nebo se dítěti udělá za jízdy špatně. Byl proto vyvinut potah, který lze snadno sejmout a vyprat v pračce. Bez nutnosti vyvlékání pásů. Tak bude Vaše autosedačka zase rychle čistá a se dá vyjet.

Technická data:
  • Upevnění v autě: Instalace ISOfix a Top Tether
  • Směr jízdy: instalace směrem dopředu 76 až 105 cm
  • Rozměry (výška/šířka/hloubka) 65 x 45 x 54 cm
  • Hmotnost: 10,5 kg

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Britax Römer

Britax Römer - bezpečnost po všech stránkách

Německá značka Römer se stará od roku 1872 o to, aby se děti vždy dostaly bezpečně do cíle, ať už jdou pěšky nebo jedou na kole nebo v autě. Společně s partnerem Britax, který se spojil v 1978 s Römer, způsobují převrat ve světě dětských autosedaček a kočárků. Miminka jezdí v pohodlných a bezpečných autosedačkách a starší děti jsou neustále chráněny díky využití Isofixu. Rychlá a snadná instalace dětské autosedačky urychluje cestování a zjednodušuje ho jako ještě nikdy předtím. Značka Vás přesvědčí navíc i díky inteligentnímu designu a vysokým bezpečnostním standardům, které jsou neustále vylepšovány.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Britax Römer TRIFIX 2 i-Size autosedačka 2023 Storm Grey
5
191 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 160
 
4 hvězdičky
| 23
 
3 hvězdičky
| 5
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Britax Römer TRIFIX 2 i-Size autosedačka 2023 Storm Grey
Britax Römer TRIFIX 2 i-Size autosedačka 2023 Storm Grey
MOC¹ 7.325 Kč
5.334 Kč