Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
doona plus 2v1 autosedačka 2021 Desert Green

MOC¹
11.070 Kč
Cena
10.136 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
934 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A315417

EAN: 4895231703556

doona plus 2v1 autosedačka 2021 Desert Green
Tento text je přeložen automaticky.
Z autosedačky na kočárek během několika sekund. Dětská autosedačka nové generace

Doona je první dětská autosedačka, která je zároveň malým kočárkem. Výhody jsou zřejmé. Když na chvíli vystoupíte z auta, nemusíte dítě přenášet aden , ale jednoduše položíte dětskou autosedačku na podlahu a rozložíte podvozek. Váš malý miláček si toho téměř nevšimne a bude dál klidně spát nebo se na vás dívat široce rozevřenýma očima. Ale nemusí vystupovat z autosedačky, ze známého prostředí a má vás stále na očích. Ušetříte tak nejen sobě, ale i svému dítěti spoustu stresu. Malá procházka nebo cesta do supermarketu ještě nikdy nebyla tak pohodová!

Nová kolekce udává nový tón díky šesti zářivým a módním barvám, nové celočerné vnitřní látce a elegantnímu hliníkovému rámu v barvě dřevěného uhlí. Tato kolekce je ideální pro moderní rodiny.

Vlastnosti produktu:
  • Nejvyšší bezpečnostní a kvalitativní standardy
  • Kompatibilní s Doona Isofix Systém pro bezpečné ukotvení
  • 100% bezpečnost pro děti: Testované a certifikované materiály
  • Certifikováno pro použití v letadle - pro větší bezpečnost
Závazek k bezpečnosti
Bezpečnost pro nás není jen dalším hlediskem, je to náš základní postoj! Naše výrobky jsou navrženy s ohledem na rodiče a jejich děti, a proto musí splňovat nejvyšší bezpečnostní standardy. Každý náš výrobek prochází přísným interním i externím testováním, aby byla zajištěna jeho bezpečnost.

Ochrana proti bočnímu nárazu
Doona unikátní dvoustěnnou konstrukci, která umožňuje složení kol do kufru. Doona ™ zadní sedadlo, což zvyšuje bezpečnost. Dvě vrstvy silného plastu pohlcujícího nárazy v kombinaci s dalšími vrstvami EPS, pěny a textilu poskytují zesílenou ochranu proti bočnímu nárazu. V případě nehody je dítě ideálně chráněno.

Ochrana proti zpětnému odrazu
Na rozdíl od typických dětských nosítek Doona jedinečná konstrukce umožňuje umístění rukojeti proti zadnímu sedadlu, což poskytuje dodatečnou ochranu proti odrazu. V případě nehody tlumí náraz a zabraňuje rychlému přesunu těla dítěte na zadní sedadlo. Doona ™ na zadní sedadlo je zabráněno.

Mechanismy zabezpečení proti selhání
Dvěma nejčastějšími příčinami úrazů spojených s dětskými autosedačkami a kočárky jsou nesprávné používání nebo instalace. S těmito znalostmi Doona ™ Design - a inženýrské týmy vyvinuly různé mechanismy zabezpečení proti selhání, aby zabránily zneužití a zajistily bezpečný provoz.

Mechanismy vhodné pro děti
Všechny materiály používané společností Simple Parenting jsou pečlivě testovány a schváleny podle nejpřísnějších evropských norem a předpisů Reach, včetně testování SVHC (Substances of Very High Concern). Všechny materiály nejenže neobsahují nebezpečné chemické látky, ale byly také intenzivně testovány na odolnost a kvalitu, aby bylo zajištěno bezpečné a trvalé používání výrobku.

Certifikace letadel EU a USA
Doona Byl testován a schválen pro cestování letadlem ve Spojených státech i v Evropě.

Normy a certifikace
Dětské výrobky jsou testovány podle nejpřísnějších bezpečnostních norem. To platí zejména pro dětské autosedačky a kočárky, které musí chránit děti během přepravy. Díky své jedinečné hybridní funkci byl Doona ™ byla testována a certifikována jako dětská autosedačka i kočárek. Tedy Doona ™ jediný výrobek, který splňuje kvalitativní a bezpečnostní standardy obou evropských norem.

Technické detaily:
  • Vhodnost: nosítko pro děti otočené proti směru jízdy
  • Skupina: 0+
  • Hmotnost: 0-13 kg
  • Hmotnost výrobku: 7 kg
  • Rozměry (nosítko pro kojence): 44 x 60 x 66 cm
  • Rozměry kočárku: 99 x 82 cm
Rozsah dodávky zahrnuje dětskou autosedačku doona včetně ochranné rohože do auta.

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: doona plus 2v1 autosedačka 2021 Desert Green
5
444 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 402
 
4 hvězdičky
| 37
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

doona plus 2v1 autosedačka 2021 Desert Green
doona plus 2v1 autosedačka 2021 Desert Green
MOC¹ 11.070 Kč
10.136 Kč