Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
haakaa® Čistící kartáč, sada šedá
MOC¹
642 Kč
Cena
588 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A345446

EAN: 9420060206913

haakaa® Čistící kartáč, sada šedá
Tento text je přeložen automaticky.
Silikonový kartáček s dvojitou koncovkou má měkké a pružné silikonové štětiny, které umožňují 360' čištění všech výrobků Haakaa. Na jedné straně je kartáčová hlava, která má ideální velikost pro čištění pumpiček, lahví a sáčků na mléko, a na druhé straně je kartáč se šikmým hrotem, který dosáhne do zákoutí saviček lahví, sběračů mléka a dalších míst! Kartáče na čištění však můžete samozřejmě použít i na mytí nádobí, hrnců a pánví.
Tato sada obsahuje také dva různě velké silikonové kartáče na hadičky s měkkými silikonovými okraji, které vám pomohou vyčistit vnitřní strany úzkých otvorů - například opakovaně použitelných brček, sběračů mleziva a dudlíků.

Čištění a péče

Výrobky je nejlépe čistit v parním sterilizátoru nebo je vařit 2-3 minuty v horké vodě. Nepoužívejte agresivní prostředky, jako jsou sterilizační tablety nebo bělidla. Nepoužívejte ani UV sterilizátory. Chcete-li vyčistit oboustranný silikonový kartáček, vyjměte hlavice kartáčku z rukojeti a vyčistěte je samostatně. Díly z nerezové oceli nevařte.

Pravidelně kontrolujte stav výrobku. Pokud výrobek vykazuje známky poškození, vyměňte jej. Neskladujte v blízkosti ostrých předmětů. Tento výrobek není hračka. Nepoužívejte tento výrobek k jiným účelům, než pro které je určen. Je vyžadován dohled dospělých.

Podrobnosti o produktu
  • Víceúčelové kartáče účinně čistí vše ve vaší domácnosti.
  • Měkké silikonové štětiny účinně čistí těžko přístupné rohy a zajišťují 360° čistotu.
  • Kartáče mají ideální velikost pro čištění velkých i malých předmětů. Ideální pro odsávačky, kojenecké láhve, sáčky na mléko, savičky, sběrače mleziva, dudlíky a mnoho dalšího.
  • Odnímatelné hlavice kartáčků pro snadnou sterilizaci
  • Snadno uchopitelné protiskluzové rukojeti pro pohodlné skladování
  • Vyrobeno z měkkého, pružného a pohodlného 100% potravinářského silikonu.
  • Neobsahuje BPA, PVC a ftaláty

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: haakaa® Čistící kartáč, sada šedá
5
3 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 3
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

haakaa® Čistící kartáč, sada šedá
haakaa® Čistící kartáč, sada šedá
MOC¹ 642 Kč
588 Kč