haakaa® Kojicí klobouček, inovativní kulatý
-22%
MOC¹
494 Kč
Cena
386 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
108 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A345372

EAN: 9420060201741

haakaa® Kojicí klobouček, inovativní kulatý
Tento text je přeložen automaticky.
Štít je jako jeden z prvních vyroben ze 100% měkkého silikonu a má mírně prodlouženou sací špičku, která poskytuje trochu více prostoru mezi bradavkou a ústy dítěte. Pokud vaše dítě kouše, odtahuje se, máte vpáčené nebo bolavé bradavky, můžete díky kojicímu kloboučku stále kojit dobře a bez nepohodlí. Klobouček se snadno přiloží k prsu, takže máte obě ruce volné a můžete se starat o sebe i o své dítě. Díky prsnímu kloboučku Haakaa si mnoho maminek může užívat krásné stránky kojení bez bolesti a nepohodlí. Tato položka je určena pro matky, které nemohou kojit kvůli bolavým a popraskaným bradavkám. Uzávěr by se měl používat pouze dočasně. Jakmile se bradavky zotaví, je třeba pokračovat v kojení bez kloboučku. Pokud při kojení pociťujete pouze mírné nepohodlí, doporučujeme používat tradiční štít na bradavky, který je chrání.
Obsahuje 1 uzávěr s ochranným úložným pouzdrem.

Čištění a péče

Před každým použitím a po něm kojicí klobouček umyjte. Přestože je možné kužel mýt v myčce nádobí, Haakaa doporučuje umýt jej v teplé mýdlové vodě, dobře opláchnout a poté nechat uschnout. Nepoužívejte agresivní prostředky, jako jsou sterilizační tablety nebo bělidla. Prsní štít lze sterilizovat v parním sterilizátoru nebo vařením v horké vodě po dobu 2-3 minut.

Pravidelně kontrolujte, zda je ošetřovací kryt stále zcela neporušený, a pokud vykazuje známky poškození, vyměňte jej. Nadměrné natahování/tažení může způsobit roztržení. Neskladujte jej v blízkosti ostrých předmětů. K čištění používejte pouze měkké houbičky nebo kartáče s měkkými štětinami (tvrdé štětiny nebo houbičky mohou poškodit povrch silikonu).Toto není hračka. Klobouk používejte pouze k určenému účelu. Děti se mohou udusit malými předměty a měly by být vždy pod dohledem. Kojeneckou čepici uchovávejte na chladném a suchém místě a vyhýbejte se přímému slunečnímu záření.

Podrobnosti o produktu
  • Extra prostor mezi bradavkami a sací špičkou zabraňuje dítěti kousat bradavku a umožňuje rychlou regeneraci bradavky.
  • Tvar špičky bradavky umožňuje dítěti sát v přirozeném rytmu. To usnadňuje přisátí dětí, které mají potíže s přisátím.
  • Krytka se sama přisaje ke všem tvarům prsu a díky mírnému podtlaku umožňuje oběma rukám volné ruce a nepřetržitý tok mléka.
  • Díky antikolikové koncovce s proměnlivým průtokem může vaše dítě pít nepřetržitě, aniž by lapalo po vzduchu, polykalo vzduchové bubliny nebo se dusilo kvůli příliš rychlému proudu mléka. Díky speciálním drážkám na vnějším okraji víčko lépe drží při kojení.
  • Patentované stránky Design bez spár, mezer a rohů.
  • 100% měkký silikon
  • Neobsahuje BPA, PVC a ftaláty
  • Obsahuje 1 kužel s ochranným pouzdrem

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: haakaa® Kojicí klobouček, inovativní kulatý
4.5
14 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 11
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

haakaa® Kojicí klobouček, inovativní kulatý
haakaa® Kojicí klobouček, inovativní kulatý
MOC¹ 494 Kč
386 Kč