haakaa® Odsávačka mateřského mléka, cestovní sada Express and Collect
-13%

haakaa® Odsávačka mateřského mléka, cestovní sada Express and Collect


MOC¹
1.483 Kč
Cena
1.286 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
197 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A345362

EAN: 9420060207149

haakaa® Odsávačka mateřského mléka, cestovní sada Express and Collect
Tento text je přeložen automaticky.
Stačí jen připojit malou pumpičku a díky přirozenému sacímu účinku lehkého vysavače udělá veškerou práci za vás - a vaše ruce zůstanou volné pro jiné věci!

Sada se skládá z:

1 x 150ml silikonová odsávačka mateřského mléka Gen. 2 s přísavkou
Je to pravděpodobně nejmenší odsávačka mateřského mléka, která je vyrobena z jednoho kusu silikonu, takže se s ní mnohem lépe manipuluje a čistí než s většinou ostatních odsávaček (a je také tišší a ekologičtější tiger ).Silikonová odsávačka mateřského mléka Haakaa je 100% šetrná k životnímu prostředí a bezpečná pro dítě, matku i životní prostředí. Díky kompaktním rozměrům se pumpička vejde do každé sportovní tašky nebo kabelky, a proto ji máte vždy u sebe, když ji potřebujete. Ať už na dlouhých cestách (letadlem, autem nebo vlakem), na rodinných setkáních, v práci nebo při tréninku - všude můžete nyní mléko odsávat diskrétně, tiše a rychle.

1 x silikonové víko
Víčko je vhodné pro všechny odsávačky mateřského mléka Haakaa a bezpečně je uzavírá, aby nemohlo uniknout žádné drahocenné mléko. Víko také chrání čerpadlo před prachem a dalšími nečistotami ze vzduchu a udržuje ho v hygienické čistotě mezi jednotlivými použitími. Vyrobeno ze 100% potravinářského silikonu.

1 x 75ml zásobník na mléko
Lapač mléka je vyroben pouze z jednoho kusu silikonu, bezpečně a diskrétně přilne k prsu a zachytí mléko, které by se jinak ztratilo v kojicích vložkách. Roztomilá beruška se snadno přenáší a má dokonce malé nožičky, které jí umožňují stát vzpřímeně na rovném povrchu, takže mléko nemůže vytéct. Po nasbírání mléka jednoduše otevřete víčko a vyprázdněte mléko do zásobníku nebo do hrnečku. Lapač mléka vám také pomůže, pokud chcete shromáždit trochu více mléka, než kolik by odteklo samo. Jednoduše ji lehce přiložte k prsu, abyste cítili mírné sání. Tím se jemně zvýší množství mléka, které z prsu vytéká během dne. Tímto způsobem můžete shromáždit každou kapku svého tekutého zlata a vytvořit si zásobu mateřského mléka bez jakékoli další námahy!

1 x 260ml sáček na mateřské mléko
Silikonové sáčky na mléko jsou ekologickou alternativou tradičních jednorázových sáčků na mléko. Jsou praktickým řešením pro skladování, přepravu a ohřívání odstříkaného mateřského mléka. Tašku můžete používat opakovaně, čímž přispíváte ke snížení množství jednorázového plastového odpadu.



Čištění a péče

Po každém použití je vyčistěte. Silikonové výrobky Haakaa doporučujeme čistit ručně horkou vodou a mýdlem. Silikon může v myčce nádobí mléčně zkvasit. Nepoužívejte agresivní bělící prostředky ani sterilizační tablety. Silikonové výrobky Haakaa sterilizujte po každém použití, nejlépe v parním sterilizátoru nebo vařením v horké vodě po dobu 2-3 minut. Nepoužívejte také UV sterilizátory, protože zkracují životnost výrobků.

Pravidelně kontrolujte, zda je výrobek stále zcela neporušený, a pokud vykazuje známky poškození, vyměňte jej. Neskladujte výrobek v blízkosti ostrých předmětů. Skladujte výrobek na chladném a suchém místě a vyhněte se přímému slunečnímu záření. K čištění používejte pouze měkké houbičky nebo kartáče s měkkými štětinami (tvrdé štětiny nebo houbičky mohou poškodit povrch silikonu). Pokud se předmět dostane do kontaktu s prostředkem na mytí nádobí, může silikon zbělat. Výrobek používejte pouze k určenému účelu. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby.

Podrobnosti o produktu
  • Funguje přirozeně s odsáváním díky lehkému podtlaku
  • 100% měkký, pohodlný a potravinářsky nezávadný silikon
  • Kompaktní velikost, vejde se do každé kabelky, sportovní tašky nebo tašky na pleny
  • Díky multifunkčnímu zařízení Design lze sběračku mléka snadno používat ke shromažďování mléka a jeho šetrnému odsávání po celý den.
  • Snadno se nosí s sebou a jsou tiché, takže je lze nosit diskrétně po celý den.
  • Pouze 1 kus: žádné kabely, baterie ani díly - není nutná montáž
  • Sáček na mléko lze položit na bok nebo jej lze stohovat, aby se ušetřilo místo.
  • Silikonové víko pumpu utěsňuje a udržuje ji mezi jednotlivými použitími hygienicky čistou.
  • Neobsahuje BPA, PVC a ftaláty
  • Lze je mýt v myčce nádobí a vařit.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: haakaa® Odsávačka mateřského mléka, cestovní sada Express and Collect
1
1 Hodnocení
 
5 hvězdičky
| 0
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

haakaa® Odsávačka mateřského mléka, cestovní sada Express and Collect
haakaa® Odsávačka mateřského mléka, cestovní sada Express and Collect
MOC¹ 1.483 Kč
1.286 Kč