15% na autosedačky ve výprodeji*
15% na autosedačky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
Kids Concept ® Toolbox Kid's Hub
eko -11%
MOC¹
1.093 Kč
Cena
976 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
117 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A313864

EAN: 7340028731528

Kids Concept ® Toolbox Kid's Hub
Tento text je přeložen automaticky.
Dětský kufřík s nářadím Kids Concept Kid's Hub je ideální sada pro vašeho malého domácího stavitele!

Skvělý kufřík na nářadí z certifikovaného dřeva FSC a holubičími spoji se vším všudy pro děti, které rády šroubují a opravují. Sklíčidlo vrtačky se při otáčení ozývá "cvak-cvak". Výměnou bitů ji můžete kdykoli změnit z vrtačky na šroubovák. Součástí sady jsou také šroubky na hraní, které jsou dodávány v dřevěné krabičce se závitem na dně, do kterého je lze zašroubovat. Pro nejobtížnější stavební práce můžete použít také ruční šroubovák nebo kleště. Chcete-li se ujistit, že je vše rovné, nebo potřebujete-li něco změřit, existuje samozřejmě úhel, s jehož pomocí můžete úkol vyřešit. Na přední straně krabice je vzor na vypalovací nářadí a látková rukojeť, aby si dítě mohlo vzít tašku s sebou, až bude potřebovat pomoc kamarádů nebo prarodičů.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 25 x 7,5 x 14 cm
  • Materiál: MDF, překližka, borovice, buk, shima
  • 21 dílů
  • Obsah: Box na nářadí, vrtačka/šroubovák, vrtáky a bity, šest šroubů na hraní, dřevěná krabička se závitem, čtyřhran, kleště, ruční šroubovák.
  • Věk: od 3 let
Upozornění
Nevhodné pro děti do tří let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem, které lze spolknout.

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Ekologie

Udržitelný materiál

Mezi udržitelné materiály se řadí suroviny získané přírodním vypěstováním, kontrolovaným chovem zvěře, ale také materiály, které se získávají třeba z cukrové třtiny. Přírodní pěstování neumožňuje využití pesticidů a chrání tím přírodu. Bio plasty potřebují velmi nízký poměr fosilních surovin při výrobě a dlouhodobě tím snižují vypouštění emisí do prostředí ve srovnání s běžnými plasty. Existuje také řada pečetí, které označují výrobky vyrobené z udržitelných materiálů. Patří mezi ně například pečeť FCS® (Forest Stewardship Council), která zaručuje udržitelné lesní hospodaření, značka LENZING ECOVERO, která vyrábí udržitelnou viskózu, nebo standard Responsible Wool & Down, který zaručuje dobré životní podmínky zvířat a udržitelné využívání pastvin.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Kids Concept ® Toolbox Kid's Hub
4.5
11 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 7
 
4 hvězdičky
| 3
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Kids Concept ® Toolbox Kid's Hub
Kids Concept ® Toolbox Kid's Hub
MOC¹ 1.093 Kč
976 Kč