15% na autosedačky ve výprodeji*
15% na autosedačky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
lionelo video chůvička Baby monitor Babyline 7.1
-11%
MOC¹
2.590 Kč
Cena
2.299 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
291 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A301562

EAN: 5902581658081

lionelo video chůvička Baby monitor Babyline 7.1
Tento text je přeložen automaticky.
Zabezpečení a jistota - vždy společně
S Babyline 7.1 mohou rodiče sledovat, co se ve školce děje. Díky zařízení můžete dělat jiné činnosti, když dítě sladce spí.

Více než jen video
Fotoaparát má vestavěný mikrofon, reproduktor a teplotní senzor, který umožnit chůvičce přenášet obraz, zvuk, informace o teplotě a výstražná upozornění. Pomocí stativu můžete snadno umístit kameru do správné polohy nebo ji připevnit na zeď.

Komunikace v obou směrech
Přijímač je vybaven funkcí hlasového volání, která umožňuje rodičům mluvit s dítětem na dálku a uklidnit ho. Dítě slyší hlas rodičů, je okamžitě klidnější a cítí se bezpečněji.

Praktická řešení - vysoce kvalitní ve dne i v noci
Použitím vhodného objektivu může fotoaparát přenášet jasný a detailní obraz. Zobrazené video je jasné a ostré bez ohledu na denní nebo noční dobu - dokonce i v úplné tmě.

Přenosný monitor s baterií s dlouhou životností
Přijímač má velký barevný displej, rukojeť a vestavěná dobíjecí baterie s kapacitou 1150 mAh, která díky technologii VOX umožňuje výdrž baterie až 40 hodin.

Nightly
Vestavěná lampa vyzařuje teplé a měkké světlo.

Alarmy a upozornění
Dětská chůvička je vybavena alarmem, který vás informuje, zda se vaše dítě probudí nebo ztratí spojení. Funkce upozornění vám včas připomene, například plánované kojení.

Dlouhý dosah
Dosah až 260 m zajišťuje bezproblémový kontakt s dítětem ze vzdálených místností nebo podlahy.

Uklidňující ukolébavky
Dětská chůva má sadu 8 uklidňujících melodií, které mohou rodiče ve správný čas dálkově zapnout. Hlasitost tónů lze také libovolně nastavit.

Systém VOX - úspora energie
Systém VOX je technologie, která zajišťuje maximální úsporu energie a tím i dlouhý provoz bez dobíjení . Dětská chůvička pracuje v pohotovostním režimu. Když je detekován hlas, spustí se a přenese obraz a zvuk na rodičovskou obrazovku.

Snadná montáž
Obrazovka je lehká, praktická a má stojan, který jej umožňuje umístit do pohodlné polohy pro rodiče. Přijímač lze také připevnit na opasek.

Jednoduché ovládání
Přestože Babyline 7.1 nabízí mnoho možností, jeho ovládání je díky praktickému uživateli založenému na tlačítkách mimořádně intuitivní a přímé. rozhraní.

Rozsah dodávky:
  • Přijímač s displejem
  • Kamera
  • Napájecí jednotka
  • Nabíječka baterií

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Lionelo

Lionelo – společně, bezpečně a pohodlně

Být rodičem je výzva a zároveň to nejhezčí dobrodružství. S našimi produkty je to ještě více vzrušující a radostnější – pro děti i rodiče. V Lionelo vyrábíme produkty, které splňují nejvyšší standardy bezpečnosti a pohodlí. Chceme spolupracovat na budování vztahu mezi vámi a vaším dítětem ve všech stádiích života. To je důvod, proč je náš sortiment tak promyšlený, že se si můžete užívat svého rodičovství od prvních okamžiků vašeho miminka.

Lionelo – kvalitní design spojený s funkčností po celý život

Ceníme si hodnoty společných chvil. Z tohoto důvodu dbáme na to, aby se produkty Lionelo vyznačovaly designovou kvalitou a funkčností a aby jejich používání zanechávalo příjemný dojem. K tomu napomáhají jednoduchý a moderní design, nápaditá řešení i jistota, na kterou se u nás můžete spolehnout bez ohledu na okolnosti. Na produkty Lionelo se vztahuje doživotní záruka. To znamená, že jsme si nejen vědomi jejich kvality, ale také vás podporujeme v každé fázi využívání naší nabídky.

Lionelo – otevřenost, vstřícnost a nasazení

Otevřenost, ochota pomoci a nasazení nám pomáhají budovat neocenitelný pocit spojení a důvěry s rodiči. Výhodný poměr kvality a ceny produktů Lionelo v celé Evropě znamená, že značka je stále populárnější. Tento trend vidíme nejen ve zvyšujícím se počtu kupujících našich známých výrobků, ale také v počtu kupujících nových výrobků naší značky. Přidejte se ke skupině klientů, které podporujeme v rodičovství. Lionelo se postará o to, aby pro vás toto dobrodružství bylo skutečnou radostí.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: lionelo video chůvička Baby monitor Babyline 7.1
4.5
269 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 209
 
4 hvězdičky
| 44
 
3 hvězdičky
| 12
 
2 hvězdičky
| 2
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

lionelo video chůvička Baby monitor Babyline 7.1
lionelo video chůvička Baby monitor Babyline 7.1
MOC¹ 2.590 Kč
2.299 Kč