mama licious těhotenské šaty MLFOLEY Hot Pink
-25%
Velikostní tabulka

602 Kč
Cena
451 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
151 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A294249

mama licious těhotenské šaty MLFOLEY Hot Pink
Tento text je přeložen automaticky.
"Pokud váš vzhled může mít nový nádech, projděte si náš výběr funkčních a módních kojících topů. Chceme, abyste se při kojení dítěte cítili pohodlně, ať jste kdekoli nebo co děláte. Naše stylová kolekce topů s dlouhými a krátkými rukávy, kojeneckých tílků a topů bez rukávů se snadno vejde do vašeho současného šatníku a usnadní vám nalezení nového (životního) stylu, kde kojení dítěte musí být snadné a pohodlné - bez kompromisů. na eleganci a trend. Všechny naše kojící topy jsou vyrobeny z materiálů, které se na pokožce cítí jemně.

Stylingové tipy pro vaše kojenecké topy

Když je čas na mateřské oblečení za vámi, můžete snadno nosit stávající kusy ze svého šatníku před těhotenstvím, abyste vytvořili perfektní oblečení. Udělejte si nějaký čas a vyzkoušejte si své ""staré"" oblečení - ale nebuďte zklamaní, pokud se vám všechno ještě nehodí (zatím)! Ošetřovatelská košile v kombinaci s vašimi oblíbenými džíny a pěknými teniskami zajišťuje nekomplikovaný, moderní vzhled, který je perfektní v náročných dnech, kdy se chcete soustředit na své dítě a nadcházející pochůzky. Když jste v kanceláři nebo se chcete obléknout na mateřskou dovolenou, vyberte si květenou bílou kojeneckou košili a zkombinujte ji s tužkovou sukní nebo jemnými kalhotami v neutrální barvě. Výsledkem je lichotivý, ale pohodlný výstroj, díky kterému budete skutečným poutačem. Pro chladnější dny nabízíme kojící topy s dlouhým rukávem vyrobené z tenkých a hustých tkanin, které vás provázejí změnou ročních období. Chcete-li získat další teplo, nosit nad ním svetr.

Kojení na cestě

Většina maminek se dostane do bodu, kdy chce opustit dům na kávu nebo procházka v parku se svou přítelkyní. Největším problémem mladých matek je však otázka kojení dítěte, když jsou venku. Jak to funguje? Co když na místě není vymezená oblast kojení? Co když je zima? Co když lidé hledají? Víme, že. Proto mají všechny naše kojící topy praktickou, snadno přístupnou funkci kojení, která usnadňuje kojení dítěte kdykoli a kdekoli. Poloha kojení je hladce integrována do ošetřovatelské hlavy Design, nešíří se přes prsa a snižuje riziko vystavení horní části těla studenému vzduchu. Vrstvy jsou buď připevněny pomocí knoflíků nebo zipů, nebo mohou být jednoduše vytlačeny do strany pro diskrétní kojení. Po dokončení vrstvy připojte nebo přeskupte. To nemůže být snazší! Pokud cítíte nepříjemné kojení nebo je vaše dítě snadno rušeno rušným světem kolem vás, přivezte si s sebou kojící list, který umístíte nad sebe a vaše dítě. Tkanina zakrývá vaše prsa a hlavu dítěte, takže vám oběma dává dostatek prostoru k relaxaci a nepřehřátí.
Funkce kojení NELL se skládá z kulaté střihové textilie pro kojení, která je pokryta kulatým výstřihem. Chcete-li kojit, jednoduše potáhněte vnější vrstvu textilie na stranu a zvedněte ji pro kojení.

Podrobnosti o údržbě:
  • Materiál: 60% polyester, 35 % viskóza, 5% elastan
  • Praní v pračce při 30 ° C
  • Nepoužívejte bělidlo
  • Nepoužívejte sušičku
  • Železo při nízké teplotě. Maximální teplota 100 ° C
podrobnosti o produktu:
  • Vrchní část mateřské nádrže 2 v 1 z Jersey
  • Vhodné pro těhotenství a kojení
  • Chcete-li kojit, táhněte vnější vrstvu na stranu, zvedněte spodní vrstvu
  • Lze kombinovat s džínovými šortky za slunečných dnů


"

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
811 Kč

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

mama;licious

Zkušeně vystavit bříško

To zvládnete nejlépe díky těhotenské módě od Mama Licious. Firma se specializovala na moderní oblečení pro stávající maminky, které mohou být na své bříško pyšné. Pomocí Mama Licious jste vhodně oblečena pro každou příležitost. Chic v blazeru a blůzce nebo raději zcela pohodlně v kalhotách z Jersey. Ale i po porodu můžete dál nosit své oblíbené oblečení díky všitým dílům umožňujícím kojení a zcela se věnovat svému dítěti.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: mama licious těhotenské šaty MLFOLEY Hot Pink
3
4 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 1
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 2
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

mama licious těhotenské šaty MLFOLEY Hot Pink
mama licious těhotenské šaty MLFOLEY Hot Pink
602 Kč
451 Kč