pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
mama;licious Těhotenská bunda MLJESSA Námořnické sako
eko -41%
Velikostní tabulka
Varianta:
  • mama;licious Těhotenská bunda MLJESSA Black
  • mama;licious Těhotenská bunda MLJESSA Námořnické sako

1.779 Kč
Cena
1.054 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
725 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A315195

mama;licious Těhotenská bunda MLJESSA Námořnické sako
Tento text je přeložen automaticky.
Naše těhotenské kabáty a bundy vás udrží v teple a pohodlí v každém ročním období. Outdoor Není snadné koupit dokonalé těhotenské oblečení, zejména pokud se oblékáte pro dva. Pokud patříte mezi maminky, které jsou těhotné v zimě, budete potřebovat teplou těhotenskou bundu nebo kabát, abyste vy i vaše miminko přečkali chladné období. Pokud je vám vaše běžná bunda už příliš těsná a zipy se už nezapínají, je čas na novou těhotenskou bundu, která bude nejen stylová, ale i praktická po celou dobu těhotenství. Naše kolekce těhotenských bund a kabátů nabízí všechny vaše oblíbené zimní style s, jako jsou těhotenské bundy typu parka, klasické zavinovací kabáty nebo softshellové bundy, ale také modely, které lze nosit celoročně, jako jsou těhotenské mackintoshe, elegantní těhotenské trenčkoty nebo elegantní těhotenské bundy do kanceláře.

Perfektní volba těhotenského kabátu a bundy

Mamalicious navrhuje těhotenské bundy a kabáty nejen podle sezónních trendů, ale také je vybavuje funkčními detaily. Těhotenské oblečení Outdoor jednoduše nabízí trochu více pohodlí během těhotenství a modely jsou střiženy tak, aby se vešly od prvního do devátého měsíce. Na jaře a na podzim nepotřebujete silné oblečení Outdoor . Zvolte proto lehčí Style , například těhotenský trenčkot, softshellovou bundu nebo těhotenský zavinovací kabát. Zavinovačky Design jsou nejen nekomplikované a snadno kombinovatelné, ale také elegantní a vhodné do kanceláře. Oblečte si elastické těhotenské šaty s dlouhými rukávy a kozačky a získejte sofistikovaný, elegantní podzimní vzhled. Softshellové bundy pro nastávající maminky jsou naopak lehké, prodyšné a poskytují ochranu před větrem a deštěm. Jsou ideální na procházky za špatného počasí a lze je snadno nosit ve vrstvách v závislosti na teplotě. V nejchladnějších měsících si oblíbíte naše těhotenské bundy a vyteplené bundy. Šňůrka v pase nebo pásek zvýrazní vaši těhotenskou postavu a stojáček vás zahřeje natolik, že šátek není potřeba. Bundy mají délku ke kolenům nebo stehnům, takže v chladnějších měsících můžete nosit své oblíbené těhotenské sukně nebo šaty. Pro ležérní vzhled zvolte těhotenské džíny a přes těhotenský top si oblečte pohodlný svetr.

Zimní parka s teplou podšívkou a odnímatelným límcem z umělé kožešiny na kapuci.

Podrobnosti o péči:
  • Materiál: 55 % recyklovaný polyester, 45 % polyester
  • Praní v pračce při 30 °C
  • Nebělit
  • Nesušte v sušičce
  • Pověsit k sušení
  • Žehlete při nízké teplotě. Maximální teplota 100 °C
Podrobnosti o produktu:
  • Krátká těhotenská bunda s polstrováním
  • Odnímatelná umělá kožešina na kapuci
  • Po celou dobu těhotenství
  • Nastavitelná šňůrka v pase
  • Kapsy s rozparkem a elastické manžety
  • Označená kapsa s rozparkem na hrudi

Sponzorováno

product_detail_ad

Ekologie

Recyklovaný materiál

Recyklovaný materiál se získává z přepracovaných odpadů. Například z PET lahví lze získat novou plastovou přízi pro výrobu textilií. Recyklace tak pomáhá dát nový život odpadům, které jsou již v oběhu. Kromě toho proces recyklace obvykle vyžaduje méně energie, chemikálií a vody než výroba nových materiálů. Mezi značky, které označují výrobky vyrobené z recyklovaných materiálů, patří například Global Recycled Standard a značka Repreve.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

mama;licious

Zkušeně vystavit bříško

To zvládnete nejlépe díky těhotenské módě od Mama Licious. Firma se specializovala na moderní oblečení pro stávající maminky, které mohou být na své bříško pyšné. Pomocí Mama Licious jste vhodně oblečena pro každou příležitost. Chic v blazeru a blůzce nebo raději zcela pohodlně v kalhotách z Jersey. Ale i po porodu můžete dál nosit své oblíbené oblečení díky všitým dílům umožňujícím kojení a zcela se věnovat svému dítěti.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: mama;licious Těhotenská bunda MLJESSA Námořnické sako
4
9 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 3
 
4 hvězdičky
| 3
 
3 hvězdičky
| 2
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

mama;licious Těhotenská bunda MLJESSA Námořnické sako
mama;licious Těhotenská bunda MLJESSA Námořnické sako
1.779 Kč
1.054 Kč