pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
MAXI COSI Beryl Authentic Grey 2020
MOC¹
9.845 Kč
Cena
8.990 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
855 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A283643

EAN: 3220660325191

MAXI COSI Beryl Authentic Grey 2020
Tento text je přeložen automaticky.
Beryl - Vždy perfektně sedí.

MAXI COSI Beryl je autosedačka pro různé věkové kategorie, která roste s vaším dítětem. Autosedačka Beryl, vybavená Inlay pro novorozence a inovativní technologií G-CELL od MAXI COSI , nabízí dětem pohodlí a bezpečí - od první cesty domů jako novorozenec až do sedmi let. Díky tomu je MAXI COSI Beryl vždy perfektní.

V prvních letech života tráví děti v autě spoustu času. Roky, ve kterých potřebujete různé autosedačky - od zadní po přední a od novorozenecké po batolecí. A s různými autosedačkami přicházejí i různé instalace - je těžké držet krok. Proto MAXI COSI navrhl autosedačku Beryl: autosedačku pro více věkových kategorií, která roste s dětmi. S autosedačkou Beryl stačí rodičům pouze jedna autosedačka, aby mohli své dítě pohodlně a bezpečně přepravovat až do sedmi let.
Po celou dobu jsou děti připoutány stejným bezpečnostním pásem.
Snadno nastavitelné pásy zajišťují, že rodiče budou autosedačku používat vždy správně a že dítěti dokonale padne bez ohledu na to, jak rychle roste.

Funkce snadného nasazení a vyjmutí navíc nabízí optimální snadnost použití pro rodiče i děti.

Život se rychle mění, a proto rodiče chtějí mít jistotu, že mají autosedačku, která se hodí pro každou situaci - a pro každé auto. Díky ukotvení na ISOFIX a jednoduché instalaci pomocí automobilového pásu lze autosedačku Maxi-Cosi Beryl snadno a bezpečně instalovat do každého auta. To znamená, že se dokonale přizpůsobí nejen vašemu dítěti, ale také vašemu autu.

Pro dosažení úrovně bezpečnosti, kterou je MAXI COSI známá, je Beryl vybavena inovativní technologií G-CELL od MAXI COSI . Pro maximální ochranu při bočním nárazu tato výkonná šestibuněčná struktura kombinuje pružnost a pevnost, aby rozložila náraz na celou konstrukci autosedačky a snížila sílu, pokud se stane něco nemyslitelného. Díky tomu je MAXI COSI Beryl jedinou dětskou autosedačkou, kterou rodiče potřebují pro bezpečnou jízdu svých dětí od narození až do jejich sedmých narozenin.

Podrobnosti o produktu:
  • Systém snadného zapínání a vypínání postrojů
  • Pohodlný Inlay pro novorozence (od narození do 13 kg)
  • Polohy sezení proti směru jízdy (0-13 kg) a po směru jízdy (9-25 kg).
  • Vynikající ochrana proti nárazu díky technologii G-Cell a AirProtect v opěrce hlavy.
  • Systém pásů lze používat od narození
  • Kompatibilní se všemi automobily díky možnosti hybridní instalace
  • Bezpečnost podle normy ECE R44/04
  • Základna station je součástí dodávky.
Technické údaje: - Zádržný pás je vybaven ochranou proti převrácení, která je součástí dodávky:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 68,5 x 44 x 65 cm
  • Hmotnost: 15 kg

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Maxi Cosi

Maxi-Cosi - Průkopník, který ovládl svět

V roce 1984 přinesla nizozemská firma Maxi-Cosi jako první dětskou autosedačku pro miminka na evropský trh. Později jako první vymyslela Maxi-Taxi, tzn. podvozek pro dětskou autosedačku-vajíčko, který se dá používat jako golfový kočárek. Cestovní koncept 3-v-1 je i v současnosti velmi oblíbený. Maxi-Cosi chce být stále krok napřed před konkurencí. Nabízí širokou paletu výrobků, které jsou inteligentním řešením pro více mobility a bezpečí dětí. Inteligentní proto, že díky vysokému komfortu ovládání ušetříte čas. Také proto, že dobře vypadají a jsou skvělé na omak. Ale především protože nabízí nejvyšší míru bezpečnosti a kvality a ocení je miminka, děti, rodiče i prarodiče.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: MAXI COSI Beryl Authentic Grey 2020
4.5
222 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 167
 
4 hvězdičky
| 36
 
3 hvězdičky
| 11
 
2 hvězdičky
| 4
 
1 hvězdička
| 4
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

MAXI COSI Beryl Authentic Grey 2020
MAXI COSI Beryl Authentic Grey 2020
MOC¹ 9.845 Kč
8.990 Kč