Naše alternativa k vyprodanému výrobku

MAXI COSI autosedačka Kore Pro i-Size 2023 Authentic Graphite
Momentálně vyprodáno

MOC¹
6.153 Kč
Cena
5.980 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
173 Kč
Všechny ceny vč. DPH

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A282563

EAN: 3220660316496

MAXI COSI autosedačka Kore Pro i-Size 2023 Authentic Graphite
Tento text je přeložen automaticky.
Snadné pro děti - první dětská autosedačka s kontrolkou Click Assist pro snadné připoutání.

Skupina II / III: 100 až 150 cm, přibližně od 4 do 12 let

Dětská autosedačka Maxi-Cosi Kore Pro kombinuje nejvyšší i-Size bezpečnost (R129) s maximálním komfortem. Intuitivní a jednoduché vedení pásu umožňuje dětem, aby si pás zapnuly samy. Click Světelný asistent znamená, že spona pásu je vždy v dosahu a viditelná pro rodiče i děti, a to i za zhoršených světelných podmínek. Kore Pro je sedačka modern er design ter s vysoce kvalitními potahy a detaily.

V autosedačce Maxi-Cosi Kore Pro i-Size jsou děti od 100 cm do 150 cm vždy v bezpečí a pohodlí, protože dětská sedačka roste do výšky i do šířky. Autosedačka Kore Pro i-Size , která je schválena podle nejbezpečnější normy pro dětské autosedačky i-Size a je vybavena také systémem Side Protection System Plus (SPSPlus) pro lepší ochranu při bočním nárazu, nabízí maximální bezpečnost na každé cestě.

Děti raději dělají všechno samy. Maxi-Cosi Kore Pro i-Size nabízí tolik žádanou nezávislost, aniž by byla ohrožena jejich bezpečnost. Dětská autosedačka se používá tak snadno, že se v ní děti snadno připoutají. Navíc je autosedačka Kore Pro i-Size bezpečná a pohodlná v každém věku, protože roste s dítětem do výšky i do šířky.

Sedačka je navržena tak, aby se do ní menší děti snadno dostaly bez pomoci. Autosedačka Kore Pro i-Size samozřejmě nabízí také nejvyšší úroveň ochrany v případě nehody a je schválena podle aktuálně nejpřísnější normy pro dětské autosedačky i-Size . Dětská autosedačka je navíc vybavena systémem Side Protection System Plus (SPS Plus) pro lepší ochranu při bočním nárazu, který zajišťuje bezpečnost na každé cestě.

Osvětlení pro snadné zapínání
Zařízení Kore Pro i-Size si všimne, když si dítě sedne. Světlo Click Assist osvětluje oblast kolem spony postroje a usnadňuje tak jeho zasunutí do spony za všech světelných podmínek.

Roste s vámi
Autosedačka Kore Pro i-Size je určena pro děti od 100 do 150 cm a lze ji přizpůsobit velikosti dítěte. Výška i šířka se nastavují pomocí opěrky hlavy a poskytují rostoucímu dítěti dostatek prostoru a pohodlí.

Vynikající ochrana při bočním nárazu
Skořepina Kore Pro i-Size poskytuje ideální ochranu celého těla dítěte od klína až po hlavu. Sedadlo je vybaveno systémem Side Protection System Plus (SPS Plus), který se skládá ze sklolaminátových nárazníků kombinovaných s materiálem pohlcujícím energii v bočních panelech. Vaše dítě je tak vždy dokonale zabezpečeno.

i-Size Security
Autosedačka Kore Pro i-Size je schválena podle nejnovější a nejpřísnější bezpečnostní normy i-Size a nabízí vašemu dítěti nejvyšší úroveň bezpečnosti.

Podrobnosti o produktu:
  • Click Asistenční světlo
  • Boční Protection Systém Plus
  • Cocoon -plášť pro kompletní ochranu při bočním nárazu od kyčlí po hlavu.
  • Roste spolu s dítětem - výšku a šířku lze nastavit ze strany současně.
  • i-Size Bezpečnost
  • Vysoce kvalitní materiály regulující teplotu
  • Modern es Design s vysoce kvalitními detaily
  • IsoFix -instalace
  • Intuitivní průvodce pásem
Technické detaily:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 42 x 41 x 61 cm
  • Hmotnost: přibližně 6,1 kg
  • Složení materiálu: 100 % polyester

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Maxi Cosi

Maxi-Cosi - Průkopník, který ovládl svět

V roce 1984 přinesla nizozemská firma Maxi-Cosi jako první dětskou autosedačku pro miminka na evropský trh. Později jako první vymyslela Maxi-Taxi, tzn. podvozek pro dětskou autosedačku-vajíčko, který se dá používat jako golfový kočárek. Cestovní koncept 3-v-1 je i v současnosti velmi oblíbený. Maxi-Cosi chce být stále krok napřed před konkurencí. Nabízí širokou paletu výrobků, které jsou inteligentním řešením pro více mobility a bezpečí dětí. Inteligentní proto, že díky vysokému komfortu ovládání ušetříte čas. Také proto, že dobře vypadají a jsou skvělé na omak. Ale především protože nabízí nejvyšší míru bezpečnosti a kvality a ocení je miminka, děti, rodiče i prarodiče.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: MAXI COSI autosedačka Kore Pro i-Size 2023 Authentic Graphite
5
624 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 554
 
4 hvězdičky
| 60
 
3 hvězdičky
| 7
 
2 hvězdičky
| 2
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější