MAXI COSI Dětská postýlka Swift Beyond Graphite
-13%
MOC¹
5.536 Kč
Cena
4.793 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
743 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A302524

EAN: 3220660330928

MAXI COSI Dětská postýlka Swift Beyond Graphite
Tento text je přeložen automaticky.
Od narození do přibližně 3 let (0 až 15 kg)

Představujeme: MAXI COSI Swift. Stylová víceúčelová cestovní postýlka 3 v 1, kterou lze použít jako kolébku pro novorozence, postýlku a robustní ohrádku. S hmotností pouhých 7 kg je nejlehčí svého druhu. Swift se rozloží a postaví během několika sekund, doma i na cestách.

Cestovní postýlka 3 v 1 pro každodenní použití
MAXI COSI Swift je navržen tak, aby urychlil a usnadnil každodenní rodinný život; cestovní postýlka je proto záchranou pro rodiče, kteří jsou neustále na cestách.

MAXI COSI Swift roste s vaším dítětem od narození do 3,5 let. Místo nákupu tří samostatných přenosných produktů (kolébky, postýlky a ohrádky) tak Swift nabízí všechny tři v jednom stylovém produktu.

Cestovní postýlka 3 v 1 má jedinečnou dvoustupňovou matraci, která se dokonale přemění na menší, útulnou matraci ideální pro novorozence. Jak dítě roste, můžete matraci zapnout zpět na větší matraci a získat tak velmi pohodlnou plochu na hraní nebo dokonce na zasloužené zdřímnutí.

Určitě byste měli vyzkoušet také potahy na cestovní matrace do postýlky MAXI COSI Swift, které jsou určeny speciálně pro cestovní matrace do postýlky Swift pro novorozence a batolata.

Comfort
Společnost MAXI COSI jako výrobce navrhla cestovní postýlku, která nabízí maximální každodenní pohodlí. Cestovní postýlka MAXI COSI váží pouhých 7 kg a je tak lehká, že se téměř vznáší. A protože se MAXI COSI Swift složí během okamžiku, pravděpodobně nenajdete cestovní postýlku, kterou byste mohli rychleji postavit, složit a zase postavit.

Sbalte si lehkou cestovní postýlku do praktické tašky a vezměte ji s sebou na jednodenní výlety za přáteli a rodinou nebo na víkendový výlet.

Přehrát. Spánek. A znovu a znovu.
Každodenní rutina určuje rodinný život. Čas na hraní, čas na spaní. A jsme zpátky na začátku. Vše na webu MAXI COSI Swift je navrženo pro rychlost a snadné používání. Bezproblémové skládání v jednom kroku je tak rychlé a snadné, že ho zvládnete jednou rukou. Žádné skryté západky nepřekážejí; stačí jeden rychlý pohyb a můžete pokračovat v náročném dni.

Podrobnosti o produktu:
  • 3 v 1: přistýlka, postýlka, ohrádka.
  • Obzvláště pohodlná, silná matrace, kterou lze rozdělit na dvě části.
  • 2 úrovně pro novorozence a batolata
  • Velmi lehký, ale stabilní rám
  • Stylový vzhled modern a vysoce kvalitní tkaniny, včetně síťoviny po celém obvodu.
  • Složení a rozložení za 1 sekundu
  • Lze přenášet kompaktně složené v dodané cestovní tašce.
  • Vhodné od narození do 3 let
Technické údaje:
  • Rozměry výrobku (délka x šířka x výška): 106 x 86 x 76 cm
  • Plocha na ležení (délka x šířka x výška): 97 x 78 x 3 cm
  • Složená plocha na ležení (délka x šířka x výška): 78 x 48 x 3 cm
  • Rozměry přepravní tašky (délka x šířka x výška): 78 x 26 x 26 cm
  • Hmotnost: 7,5 kg
  • Možnost zatížení do max. 15 kg

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
772 Kč

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Maxi Cosi

Maxi-Cosi - Průkopník, který ovládl svět

V roce 1984 přinesla nizozemská firma Maxi-Cosi jako první dětskou autosedačku pro miminka na evropský trh. Později jako první vymyslela Maxi-Taxi, tzn. podvozek pro dětskou autosedačku-vajíčko, který se dá používat jako golfový kočárek. Cestovní koncept 3-v-1 je i v současnosti velmi oblíbený. Maxi-Cosi chce být stále krok napřed před konkurencí. Nabízí širokou paletu výrobků, které jsou inteligentním řešením pro více mobility a bezpečí dětí. Inteligentní proto, že díky vysokému komfortu ovládání ušetříte čas. Také proto, že dobře vypadají a jsou skvělé na omak. Ale především protože nabízí nejvyšší míru bezpečnosti a kvality a ocení je miminka, děti, rodiče i prarodiče.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: MAXI COSI Dětská postýlka Swift Beyond Graphite
4.5
77 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 59
 
4 hvězdičky
| 15
 
3 hvězdičky
| 2
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

MAXI COSI Dětská postýlka Swift Beyond Graphite
MAXI COSI Dětská postýlka Swift Beyond Graphite
MOC¹ 5.536 Kč
4.793 Kč