pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021
Cena
10.351 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A288094

EAN: 8712930158202

MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021
Tento text je přeložen automaticky.
Maxi-Cosi Emerald v sobě spojuje to nejlepší ze dvou různých světů. S touto dětskou autosedačkou i-Size se již nemusíte rozhodovat předem: Díky pohodlné vyjímatelné vložce lze autosedačku Emerald používat od narození až do 7 let věku dítěte. Splňuje také nejnovější a nejpřísnější bezpečnostní předpisy i-Size . Ještě větší bezpečnost zajišťuje vynikající technologie G-CELL dětské autosedačky, která poskytuje nejlepší ochranu v případě bočního nárazu.

Instalace
Tato autosedačka pro více věkových kategorií má kotevní úchyty ISOFIX a opěrnou nohu: nejbezpečnější, nejjednodušší a nejrychlejší způsob instalace autosedačky do 4 let. Jak dítě roste, instalujte autosedačku s pásy až do věku 7 let.Při správné instalaci můžete snadno nastavit výšku bezpečnostního pásu a opěrky hlavy tak, aby vyhovovala vašemu dítěti. Nebo můžete pásy snadno uložit do bočnic autosedačky, jakmile začnete používat bezpečnostní pásy (přibližně od 4 let).

Zabezpečení
Maxi-Cosi Emerald je autosedačka pro děti do 4 let (105 cm), která je umístěna proti směru jízdy a poskytuje lepší ochranu krku a hlavy. Dětská autosedačka i-Size obsahuje vynikající ochranu proti bočnímu nárazu (technologie G-Cell) v oblasti ramen. Pětibodový bezpečnostní pás optimálně drží dítě při čelním nárazu na správných částech těla. To vše odpovídá nejpřísnějším a nejnovějším bezpečnostním normám: i-Size .Emerald nabízí kompletní balíček: skutečně dětskou autosedačku pro všechny věkové kategorie, která nabízí dlouhodobé používání i bezpečnost i-Size .

Podrobnosti o produktu:
  • Splňuje nejnovější a nejpřísnější bezpečnostní požadavky: i-Size
  • Snadné nastavení bezpečnostních pásů a opěrky hlavy
  • Lze používat od narození do 4 let v poloze proti směru jízdy pro lepší ochranu krku a hlavy.
  • Vynikající technologie bočního nárazu G-Cell pro oblast ramen.
  • ISOFIX -instalace s opěrnou nohou od 0 do 4 let věku dítěte
  • Indikátor pro kontrolu správné instalace opěrné nohy
  • Instalace s postrojem od 4 do 7 let
  • Snadné uložení sedačky od 4 let věku
  • 4 pohodlné polohy pro sezení a odpočinek
  • Inovativní vložka Baby Hugg zvyšuje bezpečnost a pohodlí vašeho novorozence.
  • Kryt je odnímatelný bez demontáže systému postrojů
  • Omyvatelný potah
Technické detaily:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 61,5 x 47,5 x 63 cm
  • Hmotnost: 15,3

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Maxi Cosi

Maxi-Cosi - Průkopník, který ovládl svět

V roce 1984 přinesla nizozemská firma Maxi-Cosi jako první dětskou autosedačku pro miminka na evropský trh. Později jako první vymyslela Maxi-Taxi, tzn. podvozek pro dětskou autosedačku-vajíčko, který se dá používat jako golfový kočárek. Cestovní koncept 3-v-1 je i v současnosti velmi oblíbený. Maxi-Cosi chce být stále krok napřed před konkurencí. Nabízí širokou paletu výrobků, které jsou inteligentním řešením pro více mobility a bezpečí dětí. Inteligentní proto, že díky vysokému komfortu ovládání ušetříte čas. Také proto, že dobře vypadají a jsou skvělé na omak. Ale především protože nabízí nejvyšší míru bezpečnosti a kvality a ocení je miminka, děti, rodiče i prarodiče.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021
5
36 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 27
 
4 hvězdičky
| 9
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021
MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021
10.351 Kč