MAXI COSI Reboarder Mica Pro Eco i-Size 2022 Authentic Grey
eko
MAXI COSI Reboarder Mica Pro Eco i-Size 2022 Authentic Grey

MAXI COSI Reboarder Mica Pro Eco i-Size 2022 Authentic Grey



Cena
10.619 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A337778

EAN: 8712930177241

MAXI COSI Reboarder Mica Pro Eco i-Size 2022 Authentic Grey
Jako rodiče chceme svým dětem zajistit co nejlepší start do života. Žádné kompromisy nebo polovičaté opatření; Maxi-Cosi Mica Pro Eco je splňuje na 100 %. Díky pohodlné redukci sedadla ji můžete používat již od narození a až do 4 let věku vašeho děťátka. S touto autosedačkou otočnou o 360 stupňů můžete cestovat v nejbezpečnější poloze proti směru jízdy po dobu čtyř let. Ať už se jedná o novorozence nebo batole, snadno použitelné 5bodové bezpečnostní pásy zajistí, že vaše dítě bude vždy v bezpečí a chráněno.

Bezpečnost
Pro rodiče není nic důležitějšího než bezpečnost a pohodlí jejich dětí. Sedačka Mica Pro Eco je měřítkem všeho. Tato autosedačka pro děti od narození splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy i-Size a je vyrobena ze 100% měkkých, recyklovaných tkanin, což z ní činí nejlepší volbu pro rodiče šetrnou k životnímu prostředí. Ochrana proti bočnímu nárazu G-CELL 2.0 přidává další vrstvu ochrany a poskytuje maximální ochranu díky vylepšenému 3D pohlcování nárazu pod více úhly, které zajišťuje bezpečnost vašeho dítěte.

Snadné používání
Mica Pro Eco je dětská autosedačka s 360stupňovým rozsahem navržená pro pohodlí. Díky systému pásů Easy-in je každodenní nasazování a vystupování vašeho děťátka z auta neuvěřitelně rychlé a snadné. Díky integrovanému otáčení FlexiSpin je autosedačka Mica Pro Eco otočná o 360° a můžete ji ovládat pouze jednou rukou. Její instalace je rychlá a snadná díky montáži na ISOFIX a stabilitu zajišťuje opěrná noha. Jako první udržitelná dětská autosedačka svého druhu vám otočná dětská autosedačka Mica Pro Eco navíc usnadní rozhodování.

Věkový rozsah
Jako rodiče chceme svým dětem dopřát ten nejlepší start do života. Žádné kompromisy ani polovičatá opatření - otočná dětská autosedačka Mica Pro Eco to splňuje na 100 %. Díky pohodlné redukci sedadla ji můžete používat od narození až do 4 let věku vašeho děťátka. S touto dětskou autosedačkou otočnou o 360 stupňů můžete cestovat v nejbezpečnější poloze proti směru jízdy po dobu čtyř let. Ať už se jedná o novorozence nebo batole, snadno použitelné 5bodové bezpečnostní pásy zajistí, že vaše dítě bude vždy v bezpečí a chráněno.

Komfortní funkce
Otočná dětská autosedačka Mica Pro Eco nabízí více pohodlí než jakákoli jiná autosedačka Mica předtím. Díky vylepšeným úhlům sklonu nabízí vašemu dítěti při cestování nejlepší komfort spánku ve své třídě. Díky větším vložkám ClimaFlow a prodyšným látkám, které maximalizují cirkulaci vzduchu, bude mít vaše dítě vždy příjemnou teplotu. Díky různým polohám náklonu a dodatečnému polstrování si můžete být jisti, že vaše děťátko bude v této autosedačce vždy dobře polstrované a pohodlné již od narození. Pohodlné dítě znamená, že se rodiče nemusí obávat při cestování autem.

Podrobnosti o produktu: Autosedačka je vybavena systémem pro bezpečné a pohodlné cestování:
  • Autosedačka je vhodná pro děti od narození proti směru jízdy a od 15 měsíců po směru jízdy až do 4 let věku.
  • Integrovaná základna ISOFIX s opěrnou nohou
  • Zámek otáčení pro bezpečnou přepravu proti směru jízdy
  • Otočení FlexiSpin jednou rukou o 360 stupňů
  • "Easy-in" systém bezpečnostních pásů
  • Audiovizuální zpětná vazba při instalaci
  • Snímatelný a pratelný potah
  • Regulace teploty ClimaFlow
  • Více poloh náklonu a nejlepší úhel sklonu ve své třídě pro maximální pohodlí při spánku
  • Extra pohodlné polstrované sedadlo s měkkou dětskou vložkou a potahem z luxusních recyklovaných tkanin
  • Pohodlná vložka pro novorozence
  • Výškově nastavitelné bezpečnostní pásy a opěrka hlavy
  • Integrovaná technologie boční ochrany G-CELL 2.0
  • i-Size -Bezpečnost
  • 100% recyklované látky Eco Care
Technické detaily: - Dětská autosedačka s ochranou proti hmyzu, která je vhodná pro děti od 3 let:
  • Hmotnost: 14,7 kg
Rozsah dodávky:
  • Autosedačka s integrovanou ISOFIX -základna s opěrnou nohou
  • Novorozenecká vložka
  • Sponzorováno

    product_detail_ad

    Příslušenství

    Ekologie

    Recyklovaný materiál

    Recyklovaný materiál se získává z přepracovaných odpadů. Například z PET lahví lze získat novou plastovou přízi pro výrobu textilií. Recyklace tak pomáhá dát nový život odpadům, které jsou již v oběhu. Kromě toho proces recyklace obvykle vyžaduje méně energie, chemikálií a vody než výroba nových materiálů. Mezi značky, které označují výrobky vyrobené z recyklovaných materiálů, patří například Global Recycled Standard a značka Repreve.

    Informace o zaslání

    Doručení zásilek:

    Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

    Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

    Servis

    Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

    Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

    Podrobnosti

    Značka

    Maxi Cosi

    Maxi-Cosi - Průkopník, který ovládl svět

    V roce 1984 přinesla nizozemská firma Maxi-Cosi jako první dětskou autosedačku pro miminka na evropský trh. Později jako první vymyslela Maxi-Taxi, tzn. podvozek pro dětskou autosedačku-vajíčko, který se dá používat jako golfový kočárek. Cestovní koncept 3-v-1 je i v současnosti velmi oblíbený. Maxi-Cosi chce být stále krok napřed před konkurencí. Nabízí širokou paletu výrobků, které jsou inteligentním řešením pro více mobility a bezpečí dětí. Inteligentní proto, že díky vysokému komfortu ovládání ušetříte čas. Také proto, že dobře vypadají a jsou skvělé na omak. Ale především protože nabízí nejvyšší míru bezpečnosti a kvality a ocení je miminka, děti, rodiče i prarodiče.


    Hodnocení

    Hodnocení zákazníků: MAXI COSI Reboarder Mica Pro Eco i-Size 2022 Authentic Grey
    5
    279 Hodnocení zákazníků
     
    5 hvězdičky
    | 234
     
    4 hvězdičky
    | 43
     
    3 hvězdičky
    | 0
     
    2 hvězdičky
    | 0
     
    1 hvězdička
    | 2
    Co je eKomi?

    100% skutečná odezva od zákazníků

    Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

    Naše nejprodávanější

    MAXI COSI Reboarder Mica Pro Eco i-Size 2022 Authentic Grey
    MAXI COSI Reboarder Mica Pro Eco i-Size 2022 Authentic Grey
    10.619 Kč