Micralite hluboká korba Carrycot TwoFold Carbon
-66%

Micralite hluboká korba Carrycot TwoFold Carbon


Varianta:
  • Micralite hluboká korba Carrycot TwoFold Carbon
  • Micralite hluboká korba Carrycot TwoFold Ever green

6.794 Kč
Cena
2.333 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
4.461 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A282393

EAN: 5060579580063

Micralite hluboká korba Carrycot TwoFold Carbon
Tento text je přeložen automaticky.
Ultralight bracot pro novorozence
Tak rychle se TwoFold stává sportovním kočárkem pro novorozence: Kabelka se jednoduše vloží do rámu TwoFoldu pomocí TwoFold. Bambusová vlákna nejen zesvětlují vanu, ale mají také antibakteriální účinek a pomáhají přenášet vlhkost z vašeho dítěte ven. Koupelnu lze také složit naplocho, a proto se snadno přepravuje.

Síť Airflow pro prodyšnost
Kompromis bez komfortu: Pro pohodlí a velmi dobrou regulaci teploty používáme pouze ty nejlepší materiály. Boky kabelky jsou vyrobeny z naší jedinečné tkaniny Airflow Mesh, a proto jsou velmi prodyšné. A pokud chcete pro své dítě v létě více větrání, můžete díky bočním otvorům vpustit více vzduchu.

Textilie odolné proti povětrnostním podmínkám
Dobrodružství s dítětem nemůže začít dostatečně brzy! Proto je náš kufřík také vyroben z větru a voděodolných tkanin. Kapuce chrání vaše dítě před deštěm a planoucím sluncem. A v případě, že by vás počasí mělo překvapit, je v příruční kabině další baldachýn.

Včetně univerzálního adaptéru TwoFold
Kabelka se dodává s univerzálním adaptérem spolu s TwoFoldem. Můžete ji použít a bez dalšího přibalení kojenecké misky, místo toho, aby se vana dala na TwoFold. Tento adaptér je kompatibilní s dalšími značkami, jako jsou Maxi Cosi, péče o matku, Joie a Cybex.

Detaily produktu:
  • Ultra lehká dětská koupel s bambusovými vlákny
  • Prodyšná síťová mřížka
  • Boční otvory pro extra větrání
  • Lze složit naplocho
  • Textilie odolné proti povětrnostem
  • Včetně TwoFold Univerzální adaptér

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Rádi odpovíme na Vaše otázky

Popis výrobku není dostatečný? Máte další otázky ohledně vybraného výrobku? Kontaktujte náš zákaznický servis, který v případě potřeby kontaktuje výrobce a zodpoví Vaše otázky.

Naše nejprodávanější

Micralite hluboká korba Carrycot TwoFold Carbon
Micralite hluboká korba Carrycot TwoFold Carbon
6.794 Kč
2.333 Kč