NUK Dudlík Sensitive plně silikonový velikost 2 zelený / modrý 4 kusy od 6. měsíce

NUK Dudlík Sensitive plně silikonový velikost 2 zelený / modrý 4 kusy od 6. měsíce


MOC¹
420 Kč
Cena
399 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A291649

NUK Dudlík Sensitive plně silikonový velikost 2 zelený / modrý 4 kusy od 6. měsíce
Tento text je přeložen automaticky.
Dudlík NUK Sensitive : obzvlášť šetrný k našim blízkým.

Když vaše miminko přijde na svět, je jeho ještě čerstvá, jemná dětská pokožka obzvlášť citlivá. Z tohoto důvodu vyvinula společnost NUK dudlík NUK Senstive, který patří do základní výbavy pro miminka. Tento dudlík je vyroben ze 100% extra měkkého silikonu, a proto je obzvláště šetrný k citlivé dětské pokožce. Díky svému pružnému a mírně zakřivenému tvaru přiléhá k obličejíčku téměř jako druhá kůže. Navíc nezakrývá nos, takže se vašemu děťátku lépe dýchá.

Dudlík NUK Sensitive je k dispozici v různých barvách. Stránka Design silikonových dudlíků je svěží a rozmanitá, takže příslušná varianta dobře doplní každý outfit. Prostorově úsporný obal slouží také jako praktický přepravní box a lze jej použít i pro hygienickou přípravu v mikrovlnné troubě. Dudlík je vhodný pro děti od novorozeneckého věku až po malé objevitele ve věku 18 měsíců. Je to obzvláště šetrný způsob, jak může vaše dítě začít svůj vzrušující život!

NUK Pacifikátor: Příroda jako náš vzor

Jelikož je začátek života pro vaše miminko obzvláště vzrušující, je obzvláště důležité, aby se NUK vaše dítě cítilo po celou dobu pohodlně a mohlo se nerušeně vyvíjet. Speciální tvar dudlíku NUK poskytuje skvělý pocit: sací část je nejen obzvláště měkká, ale je také vymodelována podle matčina prsu při kojení. Tvar podporuje přirozené sání, které hraje důležitou roli nejen při krmení, ale také při učení se dovednostem tiger . Během tohoto instinktivního procesu děti koordinují mnoho svalů a zároveň je trénují. Tyto svaly později potřebují, aby mohly správně polykat, žvýkat a mluvit.

Jak vaše dítě roste, roste i jeho čelist a patro. Proto je dudlík NUK Senstive k dispozici ve dvou velikostech, takže jej lze vybrat podle příslušné fáze růstu. Díky svému tvaru, velikosti a materiálu se extra měkká sací část dudlíku pohodlně přizpůsobí ústům dítěte a ponechává dostatek prostoru pro sací pohyby i jazyk a zuby. Tím se snižuje riziko nesprávného postavení zubů nebo čelistí. Přesvědčeni jsou o tom i odborníci: 90 % pediatrů, kteří byli dotazováni jménem NUK , by doporučilo tento dudlík vhodný pro čelisti z NUK *.

V zájmu udržitelnosti: silikonové dudlíky s opakovaně použitelným boxem na dudlíky

Blízkost je na stránkách NUK nejvyšší prioritou. NUK chce dát rodičům možnost, aby po rozbalení obalu NUK s jej dále používali, místo aby jej vyhodili. Každý dudlík NUK je proto dodáván v pevném přepravním boxu, který lze opakovaně použít. Díky tomu zůstává příslušný dudlík čistý a je chráněn - ideální řešení, zejména na cestách, které chrání oblíbené společníky dítěte před nečistotami a vlhkostí.

Podrobnosti o produktu:
  • 100% extra měkký silikon, velmi jemný
  • Design: zelená / modrá
  • Velikost: Velikost 2 (6 - 18 měsíců)
  • Vhodné pro novorozence
  • Original NUK Tvar podle ženského prsu.
  • Extra měkká sací část pro snížení rizika špatného postavení zubů a čelistí.
  • Neobsahuje BPA
  • 4 kusy v balení
  • K dispozici v různých barvách

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

NUK

NUK - Od počátku v dobrých rukách

Od roku 1956 vyvíjí NUK výrobky, které podporují děti v každé životní fázi od narození do školkového věku. Rodičům tyto výrobky usnadňují život. Správný tvar savičky zde hraje velkou roli. Proto mají všechny dudlíky a savičky NUK svůj speciální tvar, který je přirozený a ideální pro správný vývoj dětské čelisti. Je napodobením mateřského prsu při kojení. Kromě dudlíků, saviček a dětských lahviček nabízí NUK mnohé další výrobky, které usnadňují běžné dny s dítětem. Objevte výrobky NUK!


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: NUK Dudlík Sensitive plně silikonový velikost 2 zelený / modrý 4 kusy od 6. měsíce
4.5
9 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 8
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

NUK Dudlík Sensitive plně silikonový velikost 2 zelený / modrý 4 kusy od 6. měsíce
NUK Dudlík Sensitive plně silikonový velikost 2 zelený / modrý 4 kusy od 6. měsíce
MOC¹ 420 Kč
399 Kč