15% na autosedačky ve výprodeji*
15% na autosedačky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
NUK Láhev na pití Junior Hrnek, Color Change , máta.

NUK Láhev na pití Junior Hrnek, Color Change , máta.


Cena
173 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A311398

EAN: 4008600387183

NUK Láhev na pití Junior Hrnek, Color Change , máta.
Tento text je přeložen automaticky.
To je zábava! Konečně je tu něco, co dělá pití vody zábavným. NUK Junior Hrneček s chameleoním efektem vaše dítě potěší, protože motiv na hrnečku mění barvu. Těžko uvěřit! Vaše dítě bude pít s větší chutí a bude po hrnečku sahat znovu a znovu. Ještě neuvěřitelnější!
Teplotně citlivé oblasti na povrchu NUK Junior Cup s chameleonovým efektem reagují na teplo. Jednoduchým držením a třením teplých rukou může dítě měnit barvy vzoru. Pokud se pití stane hravým zážitkem, zlepší se chování dítěte při pití velmi přirozeným a šťastným způsobem.

Hrnky NUK s chameleonovým efektem jsou samozřejmě také nepropustné a mají mnoho dalších praktických doplňků, podle toho, který hrnek si vyberete. Efekt chameleona najdete na celé řadě šálků NUK . Vhodné pro děti od 12 měsíců do 24 měsíců věku.

Stojí na vlastních nohou, skotačí, mluví, jí a pije... změny, které se odehrají během prvních dvou let, jsou přímo zázračné.
Není tedy divu, že se mění i "lahve": NUK Junior Cup byl speciálně vyvinut pro pohyblivé a aktivní děti od 18 měsíců. Když máte během hry žízeň, lze nepropustnou, měkkou hubici z průhledného silikonu snadno otevřít a zavřít. Pohár NUK Junior je vyroben z ultralehkého, extrémně odolného materiálu (PP), takže při pohybu venku příliš neváží a je ideální pro hru a sport za každého počasí. Pohár Junior je kompatibilní se všemi ostatními výrobky NUK First Choice . Doplňuje osvědčenou řadu NUK First Choice o řešení pro velkou žízeň aktivních dětí.

Pro velké dobrodruhy: NUK Junior Cup - mobilní a aktivní, objevujte svět po svých.

Podrobnosti o produktu:
  • Jemné tření nebo teplá tekutina způsobí, že interaktivní design hrnku změní barvu.
  • Měkká push-pull hubice z průhledného silikonu, odolná proti úniku vody
  • S ochrannou krytkou a praktickým klipem pro připevnění na tašku nebo kalhoty.
  • Pohár z lehkého a pevného materiálu (PP)
  • Objem náplně: 300 ml
  • Neobsahuje BPA
  • Kompatibilní s příslušenstvím k lahvím NUK First Choice

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

NUK

NUK - Od počátku v dobrých rukách

Od roku 1956 vyvíjí NUK výrobky, které podporují děti v každé životní fázi od narození do školkového věku. Rodičům tyto výrobky usnadňují život. Správný tvar savičky zde hraje velkou roli. Proto mají všechny dudlíky a savičky NUK svůj speciální tvar, který je přirozený a ideální pro správný vývoj dětské čelisti. Je napodobením mateřského prsu při kojení. Kromě dudlíků, saviček a dětských lahviček nabízí NUK mnohé další výrobky, které usnadňují běžné dny s dítětem. Objevte výrobky NUK!


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: NUK Láhev na pití Junior Hrnek, Color Change , máta.
4.5
56 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 38
 
4 hvězdičky
| 15
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

NUK Láhev na pití Junior Hrnek, Color Change , máta.
NUK Láhev na pití Junior Hrnek, Color Change , máta.
173 Kč