pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
plum ® Freebound Trampolina Bowl
MOC¹
43.063 Kč
Cena
41.389 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
1.674 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do cca. 11 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A288771

EAN: 5036523091381

plum ® Freebound Trampolina Bowl
Zcela nová trampolína značky Freebound Bowl ve zcela novém tvaru - umožňuje volný skok v libovolném směru. To zaručuje spoustu zábavy a navíc podporuje fyzický vývoj!

Detaily produktu:
  • Rozměry (DxŠxV): 4,16 mx 4,16 mx 2,58 m
  • Maximální zatížení: až 120 kg
  • Věk: od 3 let

Pozor
Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí poranění! Nebezpečí kolize! Musí být sestavena dospělou osobou. Vyžaduje se dohled dospělé osoby. Používejte pouze venku. Používejte bez obuvi. Nepoužívejte, pokud je skákající plocha mokrá. Před použitím vyprázdněte kapsy. Vždy skočte do středu skákající plochy. Nejezte ani nepijte na trampolíně. Před použitím vždy uzavřete síťový otvor. Omezte dobu nepřetržitého používání (provádějte pravidelné přestávky). Nepoužívejte za silného větru a zajistěte a odpovídajícím způsobem upevněte. Trampolína musí být sestavena dospělou osobou podle návodu a před prvním použitím zkontrolována. Maximální hmotnost uživatele je 50 kg. Nestavte trampolínu u ohně. Pouze pro soukromé použití. Po 12 měsících vyměňte bezpečnostní síť. Dodržujte pokyny v uživatelské příručce týkající se „Údržba a skladování“ a „Bezpečné používání“. Ujistěte se, že nad trampolínou a vedle ní je dostatek volného místa. Nejméně 2 m od např. Plotů, zdí, elektrických kabelů. Odstraňte možná nebezpečí, jako jsou větve nebo dráty. Trampolínu používejte pouze na vodorovné a pevné zemi. Před použitím si přečtěte návod k obsluze. Pod trampolínou by neměly být žádné osoby. Nepoužívejte trampolínu ve tmě. Nepoužívejte trampolínu, pokud jste pod vlivem alkoholu nebo drog. Neskákejte na trampolínu z výšek, například ze stromu nebo z balkónu.

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Přímé doručení výrobků od výrobce

V našem sortimentu najdete výrobky, jejichž doručení relizuje samotný výrobce (např. výrobky do Ticaa nebo I'COO). Jejich doručení trvá déle než naše standardní doručení. Takové doručení můžet trvat

14 - 21 pracovních dnů. Doručujení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Naše nejprodávanější

plum ® Freebound Trampolina Bowl
plum ® Freebound Trampolina Bowl
MOC¹ 43.063 Kč
41.389 Kč