RECARO Easy Tech White Black
MOC¹
1.132,24 Kč
Cena
1.076 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A311270

EAN: 8050038143523

RECARO Easy Tech White Black
Tento text je přeložen automaticky.
Bezpečnost během celé cesty. Za všech okolností!
Když říkáme, že bezpečnost vašich dětí v autě je pro nás důležitá, myslíme to opravdu vážně - i když auto stojí. Systém Easy-Tech vás upozorní, pokud opustíte auto, ale vaše dítě je stále v něm. Zařízení upozorní řidiče odesláním zvukového, vizuálního a hmatového alarmu na zaregistrovanou adresu Smartphone . Jelikož je příslušenství Easy-Tech univerzální, můžete zařízení používat se všemi dětskými autosedačkami na trhu, aniž by to mělo vliv na bezpečnost. Po instalaci na dětskou autosedačku a připojení k aplikaci RECARO Kids je připojení automatické.

Funguje to takto

Aktivace
Zařízení Easy-Tech jednoduše připevněte k ramenní podložce nebo systému pásů pomocí klipu na zadní straně, upevněte jej a můžete vyrazit.

Deaktivace
Jakmile dorazíte do cíle, odepněte dítě z bezpečnostního pásu a jednoduše otevřete zařízení, abyste jej deaktivovali.

RECARO Dětská aplikace
Systém Easy-Tech spolupracuje s aplikací RECARO Kids. Chcete-li k zařízení připojit stránku Smartphone , jednoduše si stáhněte aplikaci a postupujte podle pokynů v uživatelské příručce. To je vše, co je k tomu potřeba. Pro ještě větší bezpečnost má aplikace RECARO Kids několik úrovní alarmu:

Alarm 0
Pokud se řidič vzdálí od vozidla, ve kterém je nainstalováno a aktivováno zařízení Easy-Tech, systém vyšle jednoduchý vzdálenostní alarm na Smartphone . Od tohoto okamžiku má řidič tři minuty na to, aby například vyndal potraviny ze zavazadlového prostoru nebo doplnil palivo, aniž by byly odeslány další alarmy.

Alarm první úrovně
Pokud se řidič vzdálí od vozidla na dobu delší než tři minuty, spustí se na Smartphone zvukový, vizuální a hmatový alarm, který lze ztlumit do 40 sekund.

Druhá úroveň alarmu
Tento alarm se aktivuje, pokud se výstraha prvního stupně neumlčí během stanoveného časového okna. Zařízení odešle poplašnou zprávu na všechny přednastavené tísňové kontakty s informacemi potřebnými k lokalizaci místa, kde se dítě nachází.

Aplikace RECARO Kids obsahuje balíček dostupných poplachových zpráv; po každém odeslání poplachové zprávy druhého stupně na zadané tísňové kontakty se z balíčku odečte jedna poplachová zpráva. Nové poplašné zprávy lze zakoupit prostřednictvím aplikace RECARO Kids. Pokud již není k dispozici dostatek poplašných zpráv, můžete si jednoduše zakoupit některý z balíčků dostupných v části aplikace "Nákupy". Systém se deaktivuje a jeho provoz se ukončí, jakmile nebudou k dispozici žádné další poplašné zprávy.

Technické údaje:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): cca 2 x 5 x 8 cm.
  • Hmotnost: přibližně 0,25 kg
  • Provoz na baterie - 1 x CR2032 (součást dodávky)
Součástí dodávky je:
  • Easy Tech
  • 1 x baterie CR2032

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: RECARO Easy Tech White Black
3.5
3 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 1
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

RECARO Easy Tech White Black
RECARO Easy Tech White Black
MOC¹ 1.132,24 Kč
1.076 Kč