Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
reer Izolovaná láhev z nerezové oceli Pure, 350 ml

reer Izolovaná láhev z nerezové oceli Pure, 350 ml


Cena
261 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A343244

EAN: 4013283903087

reer Izolovaná láhev z nerezové oceli Pure, 350 ml
Tento text je přeložen automaticky.
Pokud má váš miláček hlad, musí to být obvykle rychle. Kromě sušeného mléka a lahví potřebují především jednu věc: vodu o ideální teplotě. S izolovanou lahví Colour Design ji budete mít vždy po ruce. Nezáleží na tom, zda jste s dítětem venku, nebo vás čeká další dlouhá noc: Izolovaná láhev udrží vodu teplou po celé hodiny a umožní vám rychle a bez obav připravit jídlo.

Pro snadnou přípravu pokrmů
Izolovaná láhev Pure se skládá z vakuově izolovaného těla s dvojitou stěnou. Naplněná horká voda tak vydrží teplá až 12 hodin. Díky dvojité izolaci se láhev při naplnění horkou vodou zvenčí nikdy nezahřeje, a chrání tak před popálením.

Praktický pomocník na cesty
I když vaše dítě odroste mléčnému věku, zůstane izolovaná láhev vaším věrným společníkem na výletech. V chladných dnech zahřeje vás i vaši rodinu horkým nápojem. V teplých dnech poskytuje chladivé osvěžení. Studené šťávy nebo čaje vydrží chladné až 24 hodin a neztrácejí svou čerstvost.

Bez kapání
S izolovanou lahví od reer se nemusíte obávat vlhkosti v tašce. To je možné díky silikonovému těsnicímu kroužku. Tím je zajištěno, že otvor lahve je zcela uzavřen a žádná tekutina nemůže uniknout. Pocení láhve a s tím souvisejícím kondenzačním kapkám zabraňuje také dvoustěnná vakuová izolace.

Ideální požitek z pití
Robustní vnitřní a vnější plášť je vyroben z nerezové oceli 18/8, která je známá svou vysokou čistotou. Robustní materiál odolává každodennímu používání a je mimořádně trvanlivý, nerezaví a je odolný proti poškrábání. Nerezová ocel vhodná pro potraviny chrání obsah před vnějšími vlivy, aniž by se do nápoje přenášela metal lish pachuť. Naše izolovaná láhev je proto bez zápachu a chuti a samozřejmě bez BPA, PVC a škodlivých změkčovadel.

Snadná manipulace
Otvor pro pití o šířce 4,5 cm usnadňuje plnění láhve. Díky mimořádně velkému otvoru do ní můžete nasypat i čerstvou zeleninu nebo nakrájené ovoce - a připravit si tak ovocný letní nápoj. Otvor po použití zajišťuje také snadné čištění - pro dlouhé a hygienicky čisté používání.

Pohodlné pití
Praktické ochranné víčko nejenže udržuje výlevku hygienicky čistou, ale lze jej použít i jako hrnek na pití, do kterého můžete nápoj pohodlně nalít. Šálek je také izolovaný, takže si při pití čaje nebo kávy z něj nikdo nepopálí prsty.

Pro spravedlivou ekologickou stopu
Reer s vakuová baňka přispívá k ochraně životního prostředí. Díky jejich robustnímu zpracování je lze používat po mnoho let. Jsou ideální alternativou k jednorázovým lahvím, které po použití končí přímo v odpadu. Aby se minimalizoval odpad z obalů, prodávají se láhve bez obalu a jsou opatřeny pouze visačkami, které jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelného kraftového papíru. Chránit naši Zemi, a tím i budoucnost našich dětí.

Podrobnosti o produktu
  • Ideální pro přípravu dětské stravy
  • Udržuje převařenou vodu teplou až 24 hodin.
  • Odolné tělo z nerezové oceli: hygienické, bez chuti a nerozbitné
  • S dvoustěnnou vakuovou izolací
  • Bez BPA, PVC a škodlivých změkčovadel
  • Objem náplně: 350 ml
  • Materiál: nerezová ocel, plast

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: reer Izolovaná láhev z nerezové oceli Pure, 350 ml
4.5
10 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 7
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

reer Izolovaná láhev z nerezové oceli Pure, 350 ml
reer Izolovaná láhev z nerezové oceli Pure, 350 ml
261 Kč