reer sada nádobí Growing  " Lovely Friends
eko -12%
MOC¹
499 Kč
Cena
439 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
60 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A342888

EAN: 4013283220207

reer sada nádobí Growing " Lovely Friends
Tento text je přeložen automaticky.
Ať už se jedná o snídani, oběd nebo večeři, každé jídlo je pro vaše dítě cvičením. Sada nádobí reer z řady Growing je obzvláště vhodná pro učení samostatného stolování - její velikost a hmotnost jsou optimálně přizpůsobeny motorickým schopnostem a síle batolat. Díky výrobě šetřící zdroje jsou produkty reer Growing obzvláště udržitelné.

Více zábavy při jídle
Jídlo z nádobí ve veselých barvách chutná mnohem lépe, protože o tom, zda si váš miláček pochutná, nerozhoduje jen jídlo. Proto lze sady nádobí ve svěžích barvách dokonale kombinovat a vykouzlit barevně vyzdobený stůl - přesně tak, jak to má vaše dítě rádo. Tím se probouzí zvědavost a zájem o jídlo a podporuje se rozvoj aktivních stravovacích návyků.

Robustní a snadno se čistí
Zvláště když se vaše dítě učí jíst, je naprosto normální, že používá misky a talíře. Nádobí reer s robustním povrchem odolává náročným podmínkám každodenního života s dětmi a lze jej bez problémů používat i v mikrovlnné troubě. Pro obzvláště pohodlné a hygienické mytí lze nádobí mýt také v myčce nádobí.

Při prvních pokusech o jídlo
Všechno nádobí Growing (1x talířek, 1x miska, 1x hrneček, 1x lžička, 1x vidlička) má promyšlené detaily, které podporují vaše děťátko v prvním samostatném jídle. Například příbor na učení se širokými rukojeťmi usnadňuje dítěti bezpečné a pohodlné držení příboru. Talíř s vyvýšeným okrajem zabraňuje dítěti v odsunutí jídla z talíře. S touto ideálně sladěnou sadou můžete udělat radost nejen svému dítěti, ale jako dárek vykouzlí úsměv na tváři i neteřím, synovcům a přátelům.

Podporuje samostatné stravování
Aby vaše dítě mohlo jíst samostatně, musí mít dětské nádobí obzvláště dobrý pocit. Přírodní matná struktura povrchu nádobí reer se dobře drží v ruce a usnadňuje dítěti jeho uchopení a držení. Velikost a hmotnost jednotlivých kusů nádobí je ideální pro dětské ruce a lze je používat po celé dětství.

Žádné riziko zranění
Každý kus nádobí z řady reer Growing má zaoblené hrany - v kombinaci s nerozbitným materiálem vždy zajišťují bezpečné používání a dodávají nádobí Growing nadčasově elegantní vzhled. Zejména při prvních pokusech o jídlo není vyloučeno, že talíře nebo hrnky spadnou. Nerozbitný materiál zabraňuje rozbití a odštípnutí, což může být nebezpečné zejména pro malé děti.

Bez škodlivých látek (BPA, melamin a PVC)
Pokud se potraviny skladují nebo ohřívají v nádobách obsahujících melamin, může se škodlivý melamin a formaldehyd z nádob rozpustit a přenést do potravin. Proto je obzvláště důležité věnovat pozornost nejen dobrému jídlu, ale také materiálům nádobí. Nádobí z řady Growing se skládá z 80 % z obnovitelných surovin, jako je dřevo a cukr, a neobsahuje melamin, BPA a PVC (testováno nezávislou zkušebnou).

Všestranné použití
Vysoce kvalitní dětské nádobí je ideální pro každodenní použití v domácnosti, ale je také dobrou alternativou k jednorázovému nádobí mimo 4 stěny. Nádobí je stohovatelné, a lze je proto prostorově úsporně skladovat a přenášet. Díky své lehkosti a nerozbitnosti je ideální také pro kempování, pikniky nebo jiné výlety.

Ekologicky uvědomělé a udržitelné
Jako rodinný podnik v dětském průmyslu je odpovědné a udržitelné využívání přírody a jejích surovin logickým důsledkem ochrany příští generace. Dětské nádobí reer je vyrobeno z 80 % z obnovitelných surovin, jako je dřevo a cukr.

Podrobnosti o produktu:
  • Design : Lovely Friends
  • Obzvláště lehké a nerozbitné
  • Vhodné do myčky nádobí a mikrovlnné trouby (max. 600 W)
  • Splňuje bezpečnostní normu EN 14372 (bezpečnostní požadavky a zkoušení příborů a nádobí).
  • Bez BPA, PVC a melaminu
  • Materiál: vyrobeno z 80 % z obnovitelných surovin (např. cukr, dřevo z Německa).
Rozsah dodávky:
  • 1 x talíř
  • 1 x šálek
  • 1 x mísa
  • 1 x vidlička
  • 1 x lžíce
Použití:
Před prvním použitím a po každém použití vyčistěte horní koš jemným mycím prostředkem v horké vodě nebo v myčce nádobí. Při ohřívání v mikrovlnné troubě jídlo vždy promíchejte, aby se ohřálo rovnoměrně! Aby nedošlo k poškození materiálu, nikdy nevystavujte nádobí extrémnímu teplu!

Bezpečnostní pokyny: Před každým jídlem zkontrolujte teplotu pokrmu, abyste se nepopálili.Předmět smí být používán pouze k určenému účelu. Tento výrobek není hračka a měl by být používán pouze pod dohledem dospělé osoby. Nepoužívejte, pokud jsou na něm známky závad.

Sponzorováno

product_detail_ad

Ekologie

Udržitelný materiál

Mezi udržitelné materiály se řadí suroviny získané přírodním vypěstováním, kontrolovaným chovem zvěře, ale také materiály, které se získávají třeba z cukrové třtiny. Přírodní pěstování neumožňuje využití pesticidů a chrání tím přírodu. Bio plasty potřebují velmi nízký poměr fosilních surovin při výrobě a dlouhodobě tím snižují vypouštění emisí do prostředí ve srovnání s běžnými plasty. Existuje také řada pečetí, které označují výrobky vyrobené z udržitelných materiálů. Patří mezi ně například pečeť FCS® (Forest Stewardship Council), která zaručuje udržitelné lesní hospodaření, značka LENZING ECOVERO, která vyrábí udržitelnou viskózu, nebo standard Responsible Wool & Down, který zaručuje dobré životní podmínky zvířat a udržitelné využívání pastvin.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: reer sada nádobí Growing " Lovely Friends
5
2 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 2
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

reer sada nádobí Growing  " Lovely Friends
reer sada nádobí Growing " Lovely Friends
MOC¹ 499 Kč
439 Kč