15% na autosedačky ve výprodeji*
15% na autosedačky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
reer silikonové prostírání Eat'n Tidy
Cena
367 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A342908

EAN: 4013283250211

reer silikonové prostírání Eat'n Tidy
Tento text je přeložen automaticky.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342908.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Návod k použití

Jakmile vaše dítě odroste vysoké židli a začne sedět u jídelního stolu jako dospělí, jídlo se stane opět vzrušujícím. Protože v tomto období děti málokdy sedí v klidu a ne vždy jde vše podle plánu. A nevyhnete se ani jednomu nebo dvěma rozlitým tekutinám. Sada na stůl Eat'n od reer je spolehlivým pomocníkem při ochraně jídelního stolu před znečištěním a poškozením a zabraňuje tomu, aby jídlo spadlé z talíře, šťávy nebo horké nápoje zanechaly na stole trvalé skvrny.

Maximální ochrana
Prostírání o rozměrech 41,5 cm x 30 cm nabízí rozsáhlou ochranu jídelního stolu. Podložka nejen usnadňuje čištění stolu po jídle, ale díky žáruvzdornému a vodoodpudivému materiálu jej také chrání před zabarvením způsobeným horkým jídlem, barevnými šťávami a dalšími nečistotami. Kromě toho zabraňuje poškození dětskými příbory.

Bezpečné držení
Podložka má celoplošný protiskluzový silikonový podklad. Díky tomu rohož bezpečně drží na dřevě, skle a mnoha dalších materiálech. Protiskluzová úprava povrchu rovněž zajišťuje, že talíře a šálky zůstanou spolehlivě na svém místě.

Bezpečné a nemyslitelné
Jídlo spadne na podložku a váš miláček si ho strčí zpátky do pusy? Nebojte se, podložka je antibakteriální a neobsahuje škodlivé látky, jako je BPA, PVC a ftaláty. Potravinářský silikon bez chuti a zápachu může přijít do styku s potravinami bez jakýchkoli zdravotních obav a bez ovlivnění přirozeného aroma potravin.

Všestranné použití
Díky svým velkým rozměrům je podložka ideální také jako podložka pro řemeslníky a malíře. Povrch odpuzující lepidlo spolehlivě chrání stůl před zbytky po malování, lepení a hnětení nebo před poškrábáním nůžkami - zároveň protiskluzový materiál zajišťuje, že kelímky s vodou, štětce a lepicí tyčinky zůstanou bezpečně na stole a zabrání jejich převrácení a skutálení.

Odolné, robustní a snadno se čistí
Díky nepřilnavému povrchu je čištění velmi snadné. Ve vodě rozpustné zbytky lze snadno setřít a v případě odolných skvrn lze sadu mýt i v myčce nádobí. Robustní silikonový materiál snadno odolává všem nárokům a zajišťuje tak dlouhodobou ochranu povrchů.

Úspora místa
Podložka Eat'n Tidy je mimořádně flexibilní a lze ji složit nebo dokonce srolovat do úzké role. Nejenže tak ušetříte místo a snadno ji uložíte do zásuvek aden , ale je také ideální na cesty. Při dalším použití je opět hladký, bez nevzhledných a nepříjemných vln, okrajů nebo záhybů.

Podrobnosti o produktu:
  • Protiskluzový povrch zabraňuje sklouznutí nádobí.
  • Bezpečné uchycení podložky na stole
  • Všestranná praktická podložka na hraní a řemesla
  • Extra velká velikost pro maximální ochranu před znečištěním
  • Snadné a prostorově úsporné skladování
  • Snadno se čistí, lze jej mýt v myčce nádobí
  • Odolný, robustní materiál, odpuzující vodu
  • Rozměry: přibližně 41,5 cm x 30 cm

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: reer silikonové prostírání Eat'n Tidy
4.5
4 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 2
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

reer silikonové prostírání Eat'n Tidy
reer silikonové prostírání Eat'n Tidy
367 Kč