roba Nest Air Plus bezpečné kouzlo spící hvězdy 170 cm x 16 cm
pinkorblue doporučuje -27%

roba Nest Air Plus bezpečné kouzlo spící hvězdy 170 cm x 16 cm


MOC¹
1.159 Kč
Cena
846 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
313 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A272881

EAN: 4005317313740

roba Nest Air Plus bezpečné kouzlo spící hvězdy 170 cm x 16 cm
Tento text je přeložen automaticky.
Hnízdo Air Plus ze série „bezpečného spánku“ roba im sweet Sternenzauber- Design je vybaveno systémem AIR Balance, který funguje jako přirozený systém klimatizace. Vyvažovací systém AIR zlepšuje přirozenou cirkulaci vzduchu a poskytuje teplotní rovnováhu, která zabraňuje hromadění tepla a vlhkosti. Vyrovnávací systém AIR tak zajišťuje příjemné klima pro vaše dítě.

Cuddly hračky, polštáře a přikrývky jsou krásné na pohled, ale během spánku ohrožují bezpečnost dítěte. Dekorace, hračky, polštáře, péřová lůžka nebo kůže v dětské postýlce by se proto měly vzdát.

Obzvláště prodyšný síťový materiál v bezpečném hnízdě asleep® snižuje zpětné dýchání CO2 a umožňuje optimální přísun vzduchu, čímž minimalizuje riziko přehřátí. Ploché hnízdo navíc polstruje tyče v oblasti hlavy postýlky a zajišťuje, aby malé končetiny dítěte zůstaly uvnitř postýlky.

Hnízdo bezpečného spaní lze snadno připojit k dětské postýlce pomocí textilních popruhů, aby se vaše dítě v něm nemohlo zabalit, ani se jím nezakrýt.
Hnízdo robota Easy Air je obzvláště ploché a jemně polstrované. Díky bezpečnému spánku v hnízdě se děti cítí bezpečně a mohou bezpečně a zdravě spát.

Značka bezpečné asleep® byla vyvinuta ve spolupráci s pediatry a porodní asistentky, aby vytvořila podmínky pro optimální prostředí pro spaní pro vaše dítě. Všechny výrobky roba safe asleep® umožňují cirkulaci vzduchu v dětském lůžku a zabraňují přehřátí dítěte.

Všechny materiály používané v hnízdě Easy Air jsou testovány na škodlivé látky a certifikovány. Kromě toho jsou během výroby pravidelně kontrolovány.

Technické detaily
  • rozměry: 170 cm dlouhé, 16 cm vysoké, 4 cm hluboké
  • vhodné pro dětské postýlky 60 cm x 120 cm nebo 70 cm x 140 cm
  • pravidelné testování produktu během výroby
Materiál & Péče:
  • Materiál: pletivo (100% polyester) a 100% bavlna
  • Výplň: 100% polyester
  • omyvatelný při 40 ° C

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: roba Nest Air Plus bezpečné kouzlo spící hvězdy 170 cm x 16 cm
4.5
19 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 14
 
4 hvězdičky
| 3
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

roba Nest Air Plus bezpečné kouzlo spící hvězdy 170 cm x 16 cm
roba Nest Air Plus bezpečné kouzlo spící hvězdy 170 cm x 16 cm
MOC¹ 1.159 Kč
846 Kč