15% na autosedačky ve výprodeji*
15% na autosedačky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu

Naše alternativa k vyprodanému výrobku

Rotho Baby design TOP dětská stolička, lagunová
-27%
Momentálně vyprodáno

MOC¹
618 Kč
Cena
450 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
168 Kč
Všechny ceny vč. DPH

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A294868

EAN: 4250226043992

Rotho Baby design TOP dětská stolička, lagunová
Tento text je přeložen automaticky.
Stylová dětská stolička z designu Rotho Baby v exkluzivních barvách pomáhá vašemu malému dostat se na všechna obtížně přístupná místa, jako je umyvadlo, pracovní plocha nebo toaleta. Praktická stolička se 2 schody a velkým neklouzavým povrchem může být také použita jako pohodlné sedadlo. Díky neklouzavým nohám, speciální stručné struktuře na prvním schodě a neklouzavému povrchu stojí vaše dítě pohodlně a pevně při mytí rukou nebo při pomáhání v kuchyni.
Výroba z vysoce kvalitního materiálu, testovaného na chemickou nezávadnost, také zaručuje dlouhou životnost. Po použití lze stoličku snadno umýt teplou mýdlovou vodou a díky možnosti zavěšení ji lze snadno a kdekoli ušetřit kdekoli. V kombinaci s toaletním sedadlem TOP z designu Rotho Baby ve vhodném designu je vysoce kvalitní dětská stolička ideálním společníkem pro toaletní trénink. Vaše dítě může jít na záchod samo o sobě, aniž by ho muselo zvednout nahoru a dolů a pohodlně si na něj mohlo sednout, zatímco si sedlo.

Chytrá řešení pro rodiče a děti - Německá značka byla designem Rotho Baby vyvíjejícím vysoce kvalitní, inovativní výrobky již více než 15 let a je spolehlivou silou v oblasti péče o dítě a dítě
.
Praktické a všestranné
Kvalitní dětská stolička TOP pomáhá vašemu dítěti snadno a pohodlně dosáhnout vyšších míst, jako je umyvadlo, a naučit se tak být nezávislejší. Spolu s TOP toaletním sedadlem je také důležitou pomůckou při tréninku toalety a umožňuje vašemu dítěti jít na toaletu sám.

Protiskluzový stojan
Stolička je vybaven protiskluzovými nožičkami pro pevné a bezpečné držení na podlaze. Schodík je opatřen speciální vylisovanou strukturou a velkým stojatým povrchem s protiskluzovou rohoží, což usnadňuje nastupování a vystupování a zaručuje pevný stojan.

Kvalita a trvanlivost
Exkluzivní řada TOP designu designu Rotho Baby je vyráběna v Německu a sestává z tlustého a odolného materiálu vyrobeného z vysoce kvalitního a recyklovatelného polypropylenového plastu. Výrobky lze snadno umýt teplou mýdlovou vodou, takže si je můžete užít dlouhou dobu.

Detaily produktu:
  • Stylová dětská stolička od kolekce koupelí TOP od firmy Rotho Baby design
  • Robustní stupňová stolička se stylovými liniemi a účinnými leštěnými strukturovanými povrchy s vysokým leskem
  • Pro každodenní použití
  • Čistěte teplým teplem mýdlová voda
  • Ideální pro dosažení umyvadla nebo záchodu a zároveň praktického sezení
  • Anatomicky a ergonomicky tvarované
  • Bezpečnost na 2 úrovních
  • 2-stupňová stolička s velkým neklouzavým dezénem
  • Bezpečný a pohodlný výstup
  • Protiskluzové nožičky pro lepší přilnavost
  • Snadné čištění: jednoduše otřete teplou mýdlovou vodou

Technické údaje:
  • Provedení: laguna
  • Rozměry: šířka x délka x výška: 36,5 x 37,8 x 18,3 cm
  • Materiál: polypropylenový plast

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Rotho Babydesign

Průvodce v dětství

Inovativní výrobky od Rotho Babydesign Vám a Vašim dětem pomohou v mnoha oblastech každodenního života. Kategorie "koupání/péče", "hraní" a "přebalování" Vám nabízí rozmanitý sortiment, který Vás přesvědčí vysokou kvalitou a barevným designem. Fima Rotho Babydesign garantuje stabilitu a dlouhou uživatelskou dobu. Dětská sedátka a vaničky dávají Vašemu dítěti maximální komfort.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Rotho Baby design TOP dětská stolička, lagunová
4.5
210 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 126
 
4 hvězdičky
| 63
 
3 hvězdičky
| 13
 
2 hvězdičky
| 5
 
1 hvězdička
| 3
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější