Naše alternativa k vyprodanému výrobku

sigikid  mini hudební hodiny Owl
Momentálně vyprodáno
Cena
631 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A292076

EAN: 4001190425457

sigikid mini hudební hodiny Owl
Tento text je přeložen automaticky.
Pozor fanoušci Harryho Pottera!

Roztomilá sova má standardně herní mechanismus, který hraje téma Harryho Pottera. Přibližně 14 cm vysoká hudební skříňka je dokonalým společníkem pro kojence a batolata, a proto ideálním dárkem k narození nebo křtu.
Mechanický hrací mechanismus lze spustit jednoduchým zatažením. Měkká sova s ​​velkýma očima je vhodná i na hraní a mazlení. Nabízí četné možnosti uchopení, které přispívají k rozvoji motoriky, jako jsou dlouhá křídla nebo vázané šňůry na hlavě. Černé plastové oči jsou na zadní straně připevněny zajišťovacími disky. K potvrzení připojení se provede zkouška tahem. To se provádí zatažením po dobu 10 sekund pomocí tažného zařízení, čímž se potvrdí správná fixace. Tělo je jemně vyplněno hygienickým polyesterovým vatelínem. Plyšové měkké látky jsou vysoce kvalitní a vydrží časté praní. Hračku lze vyjmout pro praní - jednoduše otevřete bezpečnostní zip pomocí kancelářské sponky (viz návod) a hračku lze prát v pračce na 30 ° C.

Hudební skříňka je vhodná pro dítě od začátku a je často kladen na bříško mumie před narozením. Spi dobře, miláčku! sigikid přikládá zvláštní důležitost vybraným materiálům a promyšlenému designu.
Značka sigikid znamená plyšové výrobky, které vzbuzují emoce a dávají rodičům i dětem dobrý pocit. Již více než 50 let se značka řídí jasným vůdčím principem: PRVNÍ TŘÍDA PRO DĚTI! Od samého začátku děláme svět rodin příjemnějším a barevnějším.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 14 x 11 x 7 cm
  • materiál: 100 % polyester
  • Čištění: normální prací cyklus při 30 ° C, před praním odstraňte mechanismus přehrávání
  • Věk: od 0 měsíců
Pozor
Hudební mechanismus se nesmí dostat do rukou kojenců a malých dětí a po umytí musí být vložen zpět do hudební skříně!

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: sigikid mini hudební hodiny Owl
5
22 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 17
 
4 hvězdičky
| 5
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější