small foot  ® Lékařský a zubařský kufřík 2 v
-16%
MOC¹
1.188 Kč
Cena
998 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
190 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A304563

EAN: 4020972117434

small foot ® Lékařský a zubařský kufřík 2 v
Tento text je přeložen automaticky.
Zubní kaz nemá šanci!

Tato dřevěná sada na hraní se zubařem je vybavena injekční stříkačkou, vrtačkou, zubním kartáčkem, zubní protézou s vytahovacími zuby, zubní pastou a kleštěmi. Dva šedivé zuby učí děti, jak je důležité pečovat o zuby! Sada s teploměrem, deskami, mastí, pinzetou a tabletami se skvěle hodí i jako lékařský kufřík.

Robustní kufřík a všechny lékařské nástroje přesvědčí množstvím přírodního dřeva a designem vhodným pro děti. Ideální pro hraní rolí a přípravu na (zubní) návštěvu lékaře, protože hrací sada obsahuje vše, co potřebujete k ošetření pacientů při aktivním hraní rolí! Převzetí role lékaře a péče o pacienty podněcuje kreativitu a také posiluje sebevědomí dětí.

Kompletní příslušenství lze uložit do prostorného dřevěného kufru. S touto hrací sadou lze otevřít domácí (zubařskou) ordinaci.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): pouzdro cca 29 x 26 x 6 cm,
    Kousek o rozměrech přibližně 9 x 7 x 2 cm
  • Materiál: dřevo, Metal l, látka
  • Článekobsahuje: 6 zubů, 2 plomby, 1 stříkačku, 1 pouzdro, 1 zubní pastu, 1 tubu, 1 pinzetu, 1 vrtačku, 1 zubní kartáček, 1 sadu zubů, 1 teploměr, 1 tabletu, 1 kapsli, 1 kleště, 1 blok, 1 stetoskop.
  • Ideální pro hraní rolí a přípravu na návštěvu (zubního) lékaře.
  • Věk: od 3 let
Pozor
Nevhodné pro děti do tří let! Nebezpečí udušení kvůli malým částem, které lze spolknout. Před každým použitím zkontrolujte, zda nedošlo k poškození! Tuto poznámku si prosím uschovejte pro případnou korespondenci.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: small foot ® Lékařský a zubařský kufřík 2 v
5
8 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 7
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

small foot  ® Lékařský a zubařský kufřík 2 v
small foot ® Lékařský a zubařský kufřík 2 v
MOC¹ 1.188 Kč
998 Kč