pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
superfit Boys střevíček Bully šedý
-45%
Velikostní tabulka

820 Kč
Cena
451 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
369 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A287796

superfit Boys střevíček Bully šedý
Tento text je přeložen automaticky.
Kvalita značky z domu superfit - Velká zodpovědnost za vaše nohy!

Pod záštitou továrny na obuv Legero jsou boty tří značek Superfit Legero a Think. Superfit je přední značka v Evropě pro dětské boty. 98% dotázaných pediatrů a ortopedických lékařů ohodnotilo dětskou obuv Superfit s nejvyšší známkou. Všechny boty byly vyvinuty ve spolupráci s lékařskými specialisty. Pata cap, rolovací podrážka, stélka, prodyšná podšívka a profil podešve jsou nejdůležitější věci bota jednoduše „pasuje“.

Abychom vám mohli poskytnout prvotřídní produkt, při jehož výrobě se kromě zpracování návrhu, materiálu a kondice berou v úvahu také zdravotní aspekty použitých materiálů, Společnost Legero se neustále snaží používat nejnovější technologie. Interní management kvality interpretuje již existující právní směrnice pro použité materiály ještě přísněji, než je předepsáno, takže boty splňují nejvyšší standardy kvality a zdravotní kompatibility. superfit LEGERO - prostě dobrá obuv.

Papučkový model BULLY od superfit je dokonalým společníkem pro první kroky nejmladších dětí. Na jedné straně tento střevíček pro kojence & batolata přesvědčí díky své naprosto roztomilé designové roztomilosti, na druhé straně model splňuje všechny požadavky na zdravou dětskou botu. Super soft & podešev nabízí optimální pohodlí při nošení, perfektně tlumí krok bez omezení dětské nohy v jejím přirozeném pohybu. Odolný svršek spolu s prodyšnou bavlněnou podšívkou zajišťují příjemné boty v botě. Kromě toho je model vybaven měkkým podešev z plyšové kůže. Díky praktickému suchému zipu lze model otevřít dopředu, což zaručuje snadné zasunutí. BULLY je nabízen v WMS-Width M III


Detaily produktu:
  • Materiál: textil
  • Podšívka: textilní podšívka
  • S praktickým zapínáním na suchý zip
  • Šířka: Střední
  • Podrážka bez označení

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
197 Kč

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Superfit

Boty speciálně pro dětské nožky

Superfit je značka známá již ve 45 zemích a oblíbená kvůli svým dětským botám. Kolekce se mění podle sezóny, takže pořídíte vše od sandálů, polobotek až po kozačky. Každé dítě si jistě vybere díky různým designům od kytiček, puntíků až po fotbalové motivy. Díky spolupráci s mnoha ortopedy a neustálému vývoji a výzkumu je navíc zajištěn výborný tvar. Rozmanité alternativy jsou dány gumičkami, suchými zipy nebo tkaničkami.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: superfit Boys střevíček Bully šedý
4.5
20 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 14
 
4 hvězdičky
| 5
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

superfit Boys střevíček Bully šedý
superfit Boys střevíček Bully šedý
820 Kč
451 Kč