pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
superfit  Girls pantofle Bonny pink
Velikostní tabulka

Cena
759 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A236239

superfit Girls pantofle Bonny pink
Tento text je přeložen automaticky.
Značková kvalita od superfit - Velká zodpovědnost za vaše nohy!

Obuv tří značek Legero, Legero a Think se vyrábí pod hlavičkou továrny na obuv Legero. Superfit Vyrábějí se produkty Legero a Think. Superfit je vedoucí značkou dětské obuvi v Evropě. 98 % dotázaných pediatrů a ortopedů udělilo obuvi LEGERO nejvyšší hodnocení. Superfit dětská obuv nejvyšší kvality. Všechny boty byly vyvinuty ve spolupráci s odborníky. Nejdůležitější jsou patní čepička, odvalovací podrážka, nazouvání, prodyšná podšívka a profil podrážky; bota prostě "sedí".

Abyste dostali prvotřídní výrobek, při jehož výrobě se kromě Design , zpracování, materiálu a střihu zohledňují i zdravotní aspekty použitých materiálů, snaží se společnost Legero neustále používat nejnovější technologie. Vlastní systém řízení kvality společnosti uplatňuje ještě přísnější normy, než jaké jsou předepsány zákonem pro použité materiály, takže obuv splňuje nejvyšší nároky na kvalitu a zdravotní nezávadnost. superfit LEGERO - prostě dobrá obuv.

Tento módní střevíček ve stylu Mary Jane je vyroben z vysoce kvalitního textilu a na přední části chodidla ho zdobí dívčí výšivka. Kromě hravého Design přesvědčí pantofle především osvědčeným střihem. Pomocí praktického zapínání na suchý zip se snadno nazouvá a velmi dobře se přizpůsobí přední části chodidla dítěte. Pantofle mají pružnou podrážku, která nezanechává stopy a slibuje vynikající pohodlí při chůzi. Perforace na spodní straně podrážky a kvalitní bavlněná podšívka společně zajišťují příjemné klima pro nohy. Tento pantofel s názvem Bonny je k dispozici v různých barvách a na Design s.

Podrobnosti o produktu:
  • Materiál: textil
  • Podšívka: textilní podšívka
  • S praktickým zapínáním na suchý zip
  • Neznačící podrážka

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Superfit

Boty speciálně pro dětské nožky

Superfit je značka známá již ve 45 zemích a oblíbená kvůli svým dětským botám. Kolekce se mění podle sezóny, takže pořídíte vše od sandálů, polobotek až po kozačky. Každé dítě si jistě vybere díky různým designům od kytiček, puntíků až po fotbalové motivy. Díky spolupráci s mnoha ortopedy a neustálému vývoji a výzkumu je navíc zajištěn výborný tvar. Rozmanité alternativy jsou dány gumičkami, suchými zipy nebo tkaničkami.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: superfit Girls pantofle Bonny pink
5
47 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 39
 
4 hvězdičky
| 7
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

superfit  Girls pantofle Bonny pink
superfit Girls pantofle Bonny pink
759 Kč