superfit  Slipper Spotty Green
-22%
Velikostní tabulka
Varianta:
  • superfit  Slipper Spotty Green
  • superfit  Slipper Spotty modrá
  •  superfit  Slipper Skvrnitá šedá (střední)
  •  superfit  Slipper Spotty modrá
  • +3

619 Kč
Cena
481 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
138 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A306646

superfit Slipper Spotty Green
Tento text je přeložen automaticky.
Značková kvalita od superfit - Velká zodpovědnost za vaše nohy!

Obuv tří značek Legero, Legero a Think se vyrábí pod hlavičkou továrny na obuv Legero. Superfit Vyrábějí se produkty Legero a Think. Superfit je vedoucí značkou dětské obuvi v Evropě. 98 % dotázaných pediatrů a ortopedů udělilo obuvi LEGERO nejvyšší hodnocení. Superfit dětská obuv nejvyšší kvality. Všechny boty byly vyvinuty ve spolupráci s odborníky. Nejdůležitější jsou patní čepička, odvalovací podrážka, nazouvání, prodyšná podšívka a profil podrážky; bota prostě "sedí".

Abyste dostali prvotřídní výrobek, při jehož výrobě se kromě Design , zpracování, materiálu a střihu zohledňují i zdravotní aspekty použitých materiálů, snaží se společnost Legero neustále používat nejnovější technologie. Vlastní systém řízení kvality společnosti uplatňuje ještě přísnější normy, než jaké jsou předepsány zákonem pro použité materiály, takže obuv splňuje nejvyšší nároky na kvalitu a zdravotní nezávadnost. superfit LEGERO - prostě dobrá obuv.

Tento roztomilý pantofel od superfit pro nejmenší se skládá z vysoce kvalitního a odolného textilu a kromě modern en Design přesvědčí zejména osvědčenými vlastnostmi. superfit fit. Díky širokému zapínání na suchý zip lze model individuálně přizpůsobit zadní části chodidla a navíc umožňuje rychlé nazouvání a vyzouvání. Velmi tenká a pružná podrážka podporuje přirozený pohyb dětské nohy a díky speciálnímu materiálu nezanechává stopy. Kvalitní bavlněná podšívka pro optimální prodyšnost dotváří celkové balení těchto batolecích pantoflí s názvem SPOTTY, které jsou nabízeny v šířce WMS M III.

Podrobnosti o produktu:
  • Materiál: textil
  • Podšívka: textilní podšívka
  • S praktickým zapínáním na suchý zip
  • Neznačící podrážka

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
202 Kč

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Superfit

Boty speciálně pro dětské nožky

Superfit je značka známá již ve 45 zemích a oblíbená kvůli svým dětským botám. Kolekce se mění podle sezóny, takže pořídíte vše od sandálů, polobotek až po kozačky. Každé dítě si jistě vybere díky různým designům od kytiček, puntíků až po fotbalové motivy. Díky spolupráci s mnoha ortopedy a neustálému vývoji a výzkumu je navíc zajištěn výborný tvar. Rozmanité alternativy jsou dány gumičkami, suchými zipy nebo tkaničkami.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: superfit Slipper Spotty Green
4.5
39 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 27
 
4 hvězdičky
| 9
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

superfit  Slipper Spotty Green
superfit Slipper Spotty Green
619 Kč
481 Kč