Naše alternativa k vyprodanému výrobku

Teddy HERMANN ® Teddy sand barvy stojící 32 cm
-19%
Momentálně vyprodáno
MOC¹
519 Kč
Cena
419 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
100 Kč
Všechny ceny vč. DPH

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A305014

EAN: 4004510913887

Teddy HERMANN ® Teddy sand barvy stojící 32 cm
Tento text je přeložen automaticky.
Super měkký medvídek z kolekce Hermann Teddy nenechává nic náhodě a má vše, co dělá medvídka dokonalým: příjemný, vysoce kvalitní tiger Soft- Touch plyš, věrný, přátelský a milý výraz obličeje a tělo je ideální pro dětské hry a mazlení.

Plyšová hračka Teddy-Hermann v sobě spojuje požadavky dětí i rodičů: je blízká přírodě a zároveň je navržena tak, aby byla šetrná k dětem, a má mnoho láskyplných detailů, které jsou velmi pečlivě zpracovány.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 30 x 14 x 10 cm.
  • materiál: plyš, polyester
  • věk: od 0 let

Pokyny pro péči
Lze prát při 30 stupních na jemný prací cyklus s pracím prostředkem na vlnu. Otáčejte se maximálně na 600 otáček. Poté je vysušte na vzduchu. Nevkládejte do sušičky.


O Teddy HERMANN ®
Společnost Teddy-Hermann® zfrancouzského Hirschaidu vBavorsku je rodinný podnik, který se již ve čtvrté generaci věnuje srdcovému tématu "měkké hračky". Přírodní značková plyšová zvířátka z kolekce Hermann Teddy jsou něčím výjimečným a přesvědčí nejen svými láskyplnými detaily, ale také mimořádně vysokou kvalitou. Všechny plyšové hračky procházejí přísnými testy výrobků v nezávislých a renomovaných zkušebnách.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Teddy HERMANN ® Teddy sand barvy stojící 32 cm
5
7 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 7
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější