Träumeland Playpen matrace Play & Sen 71 x 92 cm
eko -12%
MOC¹
1.675 Kč
Cena
1.474 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
201 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A277020

EAN: 9120064858179

Träumeland Playpen matrace Play & Sen 71 x 92 cm
Tento text je přeložen automaticky.
"Všechny dětské matrace a dětské matrace Träumeland jsou vyráběny s velkou péčí v továrně v Rakousku. Používají se pouze vybrané materiály, které pocházejí téměř výhradně z Německa, Rakouska a Švýcarska.

Matrace z ohrádky Play & Sen s integrovanou ochranou proti vlhkosti v rozměrech 71 x 92 x 6 cm. Vhodné pro Geuther Belami + small a Lucilee + small. Svislé vzduchové kanály zajišťují dobré větrání.


Detaily produktu:
  • Vhodné pro Geuther Belami a Europark
  • Rozměry : šířka x délka x výška 71 x 92 x 6 cm
  • Jádro matrace: bodové elastické jádro se studenou pěnou se svislými vzduchovými kanály pro dobré větrání
  • Vynikající pohodlí při ležení
  • Vhodné pro alergiky
  • Velmi dobré větrání
  • Integrovaná ochrana proti vlhkosti
  • Vrchní strana potahu matrace: Bezpečnostní spánek s integrovanou ochranou proti vlhkosti
  • Spodní strana matrace: 48% bavlna, 52% polyester
  • Lze prát do 60 ° C
  • Vhodné pro sušičku

Otázky a odpovědi

Výběr z těchto různých modelů neusnadňuje rozhodnutí. Proto nabízíme bodový systém, který slouží k rychlé a bezpečné orientaci prostřednictvím našeho programu pro matrace dětí: Čím vyšší jsou body kvality matrace, tím vyšší je kvalita tygra. V zásadě je nutné zvážit několik faktorů a ověřit jejich vlastní význam: Dobré větrání, materiál a další funkce.
  • Který obal si mám vybrat pro své matrace?
Další informace na: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

  • Které jádro si mám vybrat pro matraci?
Podrobné informace na: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

materiální podmínky
  • Moje koupil vůně dětské matrace ...
Nová jádra matrace mohou někdy mít nový zápach, který díky balení nemůže zcela uniknout. Zápach je pro dítě neškodný a zmizí nejpozději po dvou až čtyřech týdnech. V ideálním případě byste měli dětskou matraci před prvním použitím venku ventilovat, ale ujistěte se, že se matrace nezmočí ani nestojí přímo na slunci. Všechny naše matrace jsou několikrát testovány nezávislými zkušebními ústavy na škodlivé látky a jsou výborně vhodné pro použití v dětské postýlce.

  • Jádro matrace je najednou žluté - co mám dělat?
Nebojte se - jádro žluté matrace je zcela neškodné. Každá pěna nažloutlá při vystavení slunečnímu světlu nebo umělému světlu. To je zcela neškodné a v žádném případě není pro vaše dítě nebezpečné ani škodlivé.

  • Moje dětská matrace má najednou dutinu
potahy dětské matrace jsou z vnitřní strany prošívané rounem. Toto rouno ztrácí při prvním použití část své objemnosti. Pokud vaše dítě vždy spí na stejném místě matrace, může to vypadat jako dutina, protože hlava leží v určitých bodech na matraci. Pokud dáte své dítě na různé části matrace, nebo se dítě později na matraci posune více, fleece se stlačí na celý kryt a „dutina“ znovu zmizí. Toto stlačení potahu není pro vaše dítě nevýhodou.

  • Je jádro matrace omyvatelné?
Ne. Träumeland používá při výrobě lepidlo na vodní bázi, jednotlivé části by se uvolnily.

Požadavky na ochranu vlhkosti

  • Do Potřebuji další podporu pro integrovanou ochranu proti vlhkosti v potahu?
Pro dětské matrace s ""spánkem Träumeland safety"" nebo ""spací sucho"" nepotřebujete další chrániče pro ochranu proti vlhkosti, pokud má dítě na sobě plenu.
Tyto potahy mají funkci ochrany proti vlhkosti integrovanou do potahu matrace. Další ochranné podložky proti vlhkosti nejen zastavují vlhkost, ale také ventilaci, a proto by se neměly používat.

  • Kdy mohu začít používat vzduchotěsnou ochrannou vrstvu proti vlhkosti?
Doporučujeme používat vodotěsné nebo vzduchotěsné ochranné podložky, pouze když je vaše dítě čisté. Během prvních dvou let života byste se v postýlce měli vyhýbat vzduchotěsným materiálům. Pro tento věk matrace Träumeland pokrývá „bezpečnost spánku“ a „čerstvý spánek“ dostatečně chrání jádro matrace."

Sponzorováno

product_detail_ad

Ekologie

Výroba šetrná k životnímu prostředí

Mezi firmy s ekologickou výrobou patří výrobci, kteří si jsou vědomi své zodpovědnosti vůči životnímu prostředí a také se podle toho chovají. Takoví výrobce se zaměřují na výrobu kvalitních a odolných produktů. S tím souvisí nejen užívání udržitelných surovin, nýbrž také pečlivé sledování a optimalizace výrobních procesů. Cílem je využívat dostupné zdroje co nejeefektivněji a minimalizovat nepříznivé dopady na životní prostředí. Existuje také řada pečetí, které odlišují výrobky z udržitelné produkce. Patří mezi ně například severská labuť, zelený knoflík nebo bluesign.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Träumeland Playpen matrace Play & Sen 71 x 92 cm
5
24 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 19
 
4 hvězdičky
| 5
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Träumeland Playpen matrace Play & Sen 71 x 92 cm
Träumeland Playpen matrace Play & Sen 71 x 92 cm
MOC¹ 1.675 Kč
1.474 Kč