TWIST SHAKE  Mini hrneček od 4 měsíců 230 ml v černé barvě
-48%

TWIST SHAKE Mini hrneček od 4 měsíců 230 ml v černé barvě



MOC¹
318 Kč
Cena
164 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
154 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A310189

EAN: 7350083120571

TWIST SHAKE Mini hrneček od 4 měsíců 230 ml v černé barvě
Tento text je přeložen automaticky.
Učí se vaše dítě samo pít? Pak tento hrneček s držadly od společnosti Twist shake je pro vás ideální volbou. Vaše dítě nebude omezováno ve svém aktivním každodenním životě a silikonové těsnění zabrání protékání hrnečku, i když dojde k nepříjemnostem - takže můžete bez problémů zvládat každodenní život. Silikonové těsnění můžete snadno odstranit, abyste mohli volně pít. Ergonomický Design hrneček s měkkými držadly usnadňuje dítěti uchopení a držení hrnečku. Naučit se pít nebylo nikdy tak snadné!

Pro naplnění hrnečku jednoduše odšroubujte jeho horní část. Díky silikonovému potahu je hubička šetrná k dásním a ochranné víčko zabraňuje vniknutí bakterií nebo nečistot do nápoje, když si berete hrneček na výlet. Samozřejmě je zcela bez BPA, BPS a BPF, což vám zajistí klid, když vaše dítě tento hrnek používá. Twist shake použití. Materiál je vyroben z prvotřídního plastu PP a TPE, který je tvrdý a odolný. Stejně jako všechny ostatní hrnky na pití z Twist shake tento hrneček má široké hrdlo, které usnadňuje jeho plnění a čištění. Hrneček lze mýt v horní přihrádce myčky nádobí a je vhodný pro děti od 4 měsíců.

Tento hrneček je ideální pro vaše dítě, když se učí pít samo - ale to není všechno! Obsahuje také překvapení: náš vlastní vynález FruitS plash. Twist shake je první společností na světě, která nabízí tuto důmyslnou inovaci, která umožňuje připravit dítěti barevný ovocný nápoj bohatý na vitamíny. Každý hrneček je vybaven mixérem na ovoce - víčkem s výstupky, které při protřepávání s vodou v hrnečku drtí ovoce. Pomocí FruitS plash můžete společně s dítětem připravovat nápoje. Které ovoce a bobule má vaše dítě nejraději?Nechte ho rozhodnout a vytvořte si své oblíbené nápoje FruitS plash! Vítaná přestávka, která je velmi zábavná.

Podívejte se také na naše další hrnečky: Crawler Cup, Kid Cup a Straw Cup. Všechny jsou nepropustné, stylové, vysoce kvalitní a samozřejmě bez BPA.

Podrobnosti o produktu:
  • Nepropustný hrneček - dětský hrneček s odnímatelným silikonovým těsněním, které zabraňuje protékání.
  • Ergonomické Design - měkké rukojeti usnadňují dítěti uchopení a držení hrnku.
  • Ochranné víčko - chrání obsah před bakteriemi, nečistotami a prachem. Ideální na cesty
  • Extra široké hrdlo láhve - usnadňuje plnění a čištění
  • FruitS plash - jedinečný mixér na ovoce tiger , který drtí ovoce v hrnečku a umožňuje připravit lahodný a zdravý nápoj.
  • Šetrný zobáček - zobáček má měkký silikonový povlak, který je šetrný k dásním.
  • Odolný plast - vyroben z prvotřídního, odolného plastu PP a TPE
  • Vhodné pro děti od 4 měsíců
  • Bez PA - bezpečný výrobek pro vás i vaše dítě

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: TWIST SHAKE Mini hrneček od 4 měsíců 230 ml v černé barvě
5
44 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 37
 
4 hvězdičky
| 4
 
3 hvězdičky
| 2
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

TWIST SHAKE  Mini hrneček od 4 měsíců 230 ml v černé barvě
TWIST SHAKE Mini hrneček od 4 měsíců 230 ml v černé barvě
MOC¹ 318 Kč
164 Kč