VULLI válec Sophie la girafe
-20%
MOC¹
824 Kč
Cena
657 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
167 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A151713

EAN: 3056562401172

VULLI válec Sophie la girafe
Válec pro vaše nejmenší, na který mohou šplhat, válet se po něm nebo na něm sedět obkročmo a rozvíjet tak svou motoriku a schopnost udržet rovnováhu. Je jedno, zda vaše dítě leží, sedí nebo se staví na nohy, díky tomuto měkkému, prošívanému válci se nemusíte bát, že by si ublížilo.

Obsahuje několik aktivit k objevování, které stimulují všech 5 smyslů dítěte:
Dvě zrcátka, černé a bílé kontrastní barvy, míčky, které vydávají zvuky a malou rolničku uvnitř válce, chrastítko s kuličkami, ptáčka Kiwi vydávajícího zvuky, dítě si s ním hraje na schovávanou v zabudované kapse, tvarované kousátko z měkkého, flexibilního materiálu s jemnou vanilkovou příchutí, množství tvarů a materiálů k objevování.

Míčky uvnitř válce, které dítě může pozorovat přes krytou síťku na boku válce. Kousací kroužek můžete odejmout a očistit. Potah můžete vysvléct a vyprat v pračce na 30°C.

Podrobnosti:
  • Rozměry: 42 cm výška, 24 cm průměr
  • Materiál: 100% polyester
  • Praní v pračce na 30 °C
  • Věk: od 6 měsíců

Pozor Před použitím odstraňte všechny obaly a spojovací materiál. Obal prosím uchovejte. Obsahuje důležité informace Detaily a barvy obsahu se mohou lišit. Nebělte, nežehlete, nečistěte chemicky ani nesušte v sušičce.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: VULLI válec Sophie la girafe
5
50 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 41
 
4 hvězdičky
| 7
 
3 hvězdičky
| 2
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

VULLI válec Sophie la girafe
VULLI válec Sophie la girafe
MOC¹ 824 Kč
657 Kč