15% na kočárky ve výprodeji*
15% na kočárky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
reer Dóza na horké nápoje z čisté nerezové oceli, 300 ml
-12%

reer Dóza na horké nápoje z čisté nerezové oceli, 300 ml


MOC¹
293 Kč
Cena
258 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
35 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A343247

EAN: 4013283904084

reer Dóza na horké nápoje z čisté nerezové oceli, 300 ml
Tento text je přeložen automaticky.
Ať už je to jen malá svačinka, nebo celé jídlo - když jste s dítětem venku, víte, že byste měli mít vždy po ruce něco k jídlu. Když vaše dítě potřebuje plnohodnotné jídlo mimo domov, má box na uložení jídla cenu zlata. Nádoba Pure keep-warm zajišťuje nepropustnou a bezpečnou přepravu potravin a udržuje je teplé až 6 hodin.

Pro snadné skladování potravin
Izolační box Pure se skládá z vakuově izolovaného, dvoustěnného tělesa, které zadržuje teplo. Díky tomu se teplé jídlo udrží teplé až 6 hodin - bez ohledu na venkovní teplotu.

Flexibilní použití
I když vaše dítě z kaše vyroste, zůstane mu izolovaná krabička věrným společníkem na výletech. Do krabice lze bezpečně uložit také müsli, oříšky nebo sušenky. V teplých dnech zůstávají ovoce a zelenina příjemně chladné a neztrácejí svou čerstvost.

Bez kapání
S izolovaným boxem od reer se nemusíte obávat vlhkosti v tašce. O to se postará silikonový těsnicí kroužek. Tím je zajištěno, že je otvor zcela uzavřen a žádná kapalina nemůže uniknout. Dvoustěnná vakuová izolace zabraňuje pocení izolovaného boxu a s tím souvisejícím kondenzačním kapkám.

Pro přirozený a bezpečný požitek
Robustní vnitřní a vnější kryt je vyroben z nerezové oceli 18/8, která je známá svou vysokou čistotou. Robustní materiál bez problémů odolává každodennímu používání a je mimořádně trvanlivý, nerezaví a je odolný proti poškrábání. Nerezová ocel vhodná pro potraviny chrání obsah před vnějšími vlivy, aniž by se do jídla přenášela metal lish pachuť. Díky tomu, že krabička neobsahuje další vnitřní potah, je bez zápachu a chuti a neobsahuje BPA, PVC a škodlivé změkčovadla.

Zvláště protiskluzové
Spodní strana izolovaného boxu je potažena materiálem podobným silikonu, který zajišťuje, že box neklouže. Toto praktické protiskluzové dno zabraňuje náhodnému převrhnutí boxu a zároveň chrání citlivé povrchy.

Snadná manipulace
Otvor o šířce 7 cm usnadňuje naplnění krabice. Ať už se jedná o kaši, sendviče nebo čerstvé ovoce, nic se neztratí a vše lze snadno umístit do krabice. Otvor po použití zajišťuje také snadné čištění - pro dlouhé a hygienicky čisté používání.

Pro spravedlivou ekologickou stopu
Reer s ohřívací box přispívá k ochraně životního prostředí. Díky jejich robustnímu zpracování je lze používat po mnoho let. Jsou dokonalou alternativou kojeneckých lahví, které po použití končí v koši. Aby se minimalizoval odpad z obalů, prodávají se láhve bez obalu a jsou opatřeny pouze visačkami, které jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelného kraftového papíru. Chránit naši Zemi, a tím i budoucnost našich dětí.

Podrobnosti o produktu
  • Ideální pro přípravu a skladování dětské stravy
  • Udržuje jídlo teplé až 6 hodin
  • Odolné tělo z nerezové oceli: hygienické, bez chuti a nerozbitné
  • S protiskluzovou základnou
  • Bez BPA, PVC a škodlivých změkčovadel
  • Objem náplně: 300 ml
  • Materiál: nerezová ocel, plast

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: reer Dóza na horké nápoje z čisté nerezové oceli, 300 ml
5
13 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 12
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

reer Dóza na horké nápoje z čisté nerezové oceli, 300 ml
reer Dóza na horké nápoje z čisté nerezové oceli, 300 ml
MOC¹ 293 Kč
258 Kč