15% na vybavení pokojíčku* 🛏
15% na vybavení pokojíčku* 🛏
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
reer Sada péče Baby Care  5 kusů
MOC¹
391 Kč
Cena
356 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A343223

EAN: 4013283810217

reer Sada péče Baby Care 5 kusů
Tento text je přeložen automaticky.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343223.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Návod k použití

Správná péče o novorozence je pro vás obzvláště důležitá. První jemné vlásky na hlavě a jemné prstíky potřebují speciální péči, která je individuálně přizpůsobena zvláštním potřebám vašeho dítěte. Baby Care sada péče z reer byla navržena speciálně pro novorozence. Každá položka je určena pro šetrnou péči o vlasy a bezpečné ošetření nehtů. Všechny předměty jsou vyrobeny z materiálů bez obsahu BPA.

Pro každodenní péči o vlasy
První jemné dětské vlásky potřebují odpovídající jemnou péči. Kartáč s měkkými štětinami z přírodních vlasů šetrně pečuje o vlasy a jemně masíruje citlivou dětskou pokožku hlavy. Hřeben zajišťuje snadné a šetrné odstranění kolébkové čepičky. Zaoblené špičky chrání jemnou pokožku hlavy a jemně ji masírují.

Pro bezpečnou péči o nehty
Příliš dlouhé nehty mohou děti snadno poškrábat a zranit. Nůžky na nehty se zaoblenými čepelemi zajišťují přesné a kontrolované zkracování nehtů. Zaoblené hroty a protiskluzové otvory pro uchopení umožňují obzvláště bezpečnou péči o nehty. Ostré hrany pak můžete vyhladit integrovaným pilníkem kleštiček na nehty. Kleštičky na nehty jsou ideální pro jednoduché zkracování drobných nehtů. Díky pogumované zadní straně zajišťuje bezpečnou manipulaci.

Ideální na cesty
Sadu doplňuje praktický úložný kufřík. Díky kompaktním rozměrům ji lze snadno uložit do tašky na pleny nebo do kabelky. Takže je vždy připraven k použití, i když jste na cestách. Pouzdro lze bezpečně uzavřít pomocí zipu. Obsah je tak chráněn před znečištěním a nic se neztratí. Díky elastickým poutkům je v kufříku pořádek - vše má své místo a je vždy po ruce.

Prostor navíc
Kromě standardní výbavy nabízí kufr další prostor pro důležité pomůcky, které by na cestách neměly chybět. Integrovaná kapsa je ideálním místem pro náplasti, malé masti nebo čípky. Na volná přídavná poutka lze snadno připevnit další předměty. Například teploměr nebo malé zubní kartáčky lze bezpečně a čistě přepravovat.

Podrobnosti o produktu:
  • Pro péči o dítě doma i na cestách
  • Velmi kompaktní
  • S integrovanou kapsou např. na náplasti
  • Materiál: ocel/plast
  • Bez obsahu BPA
Rozsah dodávky:
  • 1 x kartáč na vlasy s přírodními štětinami
  • 1 x hřeben na strupy se zaoblenými špičkami
  • 1 x kleštičky na nehty (s integrovaným pilníkem)
  • 1 x nůžky na nehty s bezpečnostní špičkou
  • 1 x pouzdro

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: reer Sada péče Baby Care 5 kusů
5
7 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 6
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

reer Sada péče Baby Care  5 kusů
reer Sada péče Baby Care 5 kusů
MOC¹ 391 Kč
356 Kč