small foot ® Motorová smyčka "Arctic
-21%
MOC¹
593 Kč
Cena
470 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
123 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A432040

EAN: 4020972124425

small foot ® Motorová smyčka "Arctic
Tento text je přeložen automaticky.
Podrobnosti o produktu:
  • Věk: od 12 měsíců
  • Tato motorická hračka vyrobená ze 100% certifikovaného dřeva FSC® nabízí dlouhotrvající aktivitu. Dřevěné korálky a tři posuvné prvky s potiskem ledního medvěda, tuleně a sněžné sovy lze vést po třech barevně sladěných a propletených smyčkách Metal .
  • Kromě jemné motoriky se hravou formou trénuje také koordinace ruka-oko.
  • Dvě počítací tyče se seřazenými kroužky poskytují rozmanitost, podporují tlačení a počítání a dokonale doplňují zábavnou výuku.
  • Motorický trenažér navržený v barvách modern en, který podporuje rozvoj dětské motoriky a zároveň dobře vypadá v dětském pokoji.
  • Řada motorických hraček "Arktida" je věnována šesti zvířecím kamarádům a jejich životu v mrazivém prostředí Arktidy: majestátnímu lednímu medvědovi, hravému mroži, zvědavému tuleni, hbitému polárnímu zajíci, moudré sněžné sově a chytré polární lišce.
  • Všechna arktická stvoření nosí charakteristický bílý zimní šat a jsou obzvláště oblíbená jako verze klasických batolecích motivů, jako je medvěd, zajíc, liška, sova a tuleň.
Rozměry a materiál:
  • Rozměry ve složeném stavu: cca 22 x 15 x 21 cm
  • Materiál: dřevo, Metal l

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Naše nejprodávanější

small foot ® Motorová smyčka "Arctic
small foot ® Motorová smyčka "Arctic
MOC¹ 593 Kč
470 Kč